moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τριτη μεσημεράκι στην Ελλάδα ο Σιλβα

Τριτη μεσημεράκι στην Ελλάδα ο Σιλβα


Μετά το Άλαν Πουλίδο που χρειάστηκε 431 ημέρες για να έρθει στον Ολυμπιακό  ολοκληρώνεται την Τρίτη και το σήριαλ Σίλβα και μάλιστα μέσα σε 24 ημέρες.
Το μεσημέρι λοιπόν θα προσγειωθεί ο Μάρκο Σίλβα στην Ελλάδα και την Τετάρτη (8/7) αναμένεται να πάει στο Ρέντη, ίσως λίγο μετά την παρουσίαση του στον Τύπο, για να αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει το νερό στο αυλάκι.

 Πιάνει δουλειά ο Πορτογάλος την Πέμπτη στο Ρέντη, ενώ σήμερα θα περάσει εργομετρικά και ο Μιλιβόγεβιτς μετά την απόρριψη της πρότασης της Φενερ Μπαχτσέ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας την ώρα που οι Έλληνες ήταν ...κολλημένοι στην τηλεόραση και μάθαιναν ότι το "Όχι" κυριάρχησε στο δημοψήφισμα.
Ανάμεσα στα 500.000 ευρώ που έδινε η ομάδα της πρωτεύουσας και τα 1.500.000 που προβλεπόταν στην αποζημίωση του βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Σίλβα δεσμεύτηκε να μη δουλέψει τα δυο επόμενα χρόνια στις ανταγωνίστριες Μπενφίκα, Πόρτο.
Στο Ρέντη θα βρεθεί την Τρίτη ο Μιλιβόγεβιτς, καθώς ο Ολυμπιακός απέρριψε δυο προτάσεις της Φενέρμπαχτσε και φυσικά περιμένει καλύτερα, χωρίς να δέχεται ως αντάλλαγμα τον Εμενίκε, που έδιναν αρχικά οι Τούρκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: