moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Αφιερωμένο στους Special Olympics το σημερινό doodle

Αφιερωμένο στους Special Olympics το σημερινό doodle

Αφιερωμένο στους Special Olympics το σημερινό doodle
Τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics επέλεξε να τιμήσει η Google αφιερώνοντας το σημερινό doodle της στους 14ους Special Olympics οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες το διάστημα 25 Ιουλίου-2 Αυγούστου. Η Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης θα λάβει χώρα την 25η Ιουλίου, στο θρυλικό Λος Άντζελες Μεμόριαλ Κολοσέουμ, στο στάδιο που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1932 και του 1984.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική αποστολή που αναχώρησε για τις ΗΠΑ αριθμεί 160 μέλη. Ο Πρόεδρος των Hνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα, και η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, επίτιμοι συμπρόεδροι της Oργανωτικής Eπιτροπής των Aγώνων Λος Άντζελες 2015, θα κηρύξουν από κοινού την Έναρξη των Aγώνων.

Κατά την τελετή αφής της Φλόγας για τους 14ους Θερινούς Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που είχε λάβει χώρα στις 14 Μαΐου στον Ιερό Βράχο της Πνύκας, η πρόεδρος του οργανισμού Special Olympics Ελλάς, Γιάννα Δεσποτοπούλου, είχε τονίσει στο μήνυμά της προς τους αθλητές πως «θα μας θυμήσετε ότι η ελπίδα είναι πιο δυνατή από την απόγνωση» και εξέφρασε την ευχή «οι αγώνες σας να εμπνεύσουν όλο τον κόσμο».

«Οι αγώνες θα βοηθήσουν να ενωθούμε με ένα πνεύμα αποδοχής και σεβασμού», αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος της διεθνούς επιτροπής Special Olympics, Τζάνετ Φρέτσερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: