moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Σολμπάκεν: "Προς Premier League ο Ελαμπντελαουί"

Σολμπάκεν: "Προς Premier League ο Ελαμπντελαουί"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, με πλέον ορατό προορισμό την Premier League τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του στο Sport24.gr.
Μετά τους Ρομπέρτο, Μαζουακού και Μιλιβόγεβιτς, ένας ακόμη από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχει μπει για τα καλά στο μάτι συλλόγων του εξωτερικού είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Μπενφίκα και Σάλκε είναι οι ομάδες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον το περασμένο διάστημα, ωστόσο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του στο Sport24.gr, ο Ολυμπιακός έχει ενοχληθεί για τον Ομάρ από συλλόγους του αγγλικού πρωταθλήματος.

"Ομάδες από την Premier League έχουν πλησιάσει τον Ολυμπιακό για τον Ελαμπντελαουί και μάλιστα το ενδιαφέρον τους είναι έντονο.

Δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα ο παίκτης και παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν Μπενφίκα και Σάλκε, το πιθανότερο σενάριο είναι να μετακομίσει στην Αγγλία τις επόμενες μέρες.

Το πότε και το που θα το αποφασίσει η διοίκηση του Ολυμπιακού", είναι αυτό που μας μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά στην συνομιλία που είχαμε με τον Τζιμ Σολμπάκεν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ελαμπντελαουί, δεν θα είναι έκπληξη αν ο αντικαταστάτης του 24χρονου (5/12/1991) διεθνή μπακ είναι ομοεθνής του.

Για την ιστορία, ο Ελαμπντελαουί την τελευταία διετία μοιράζεται την θέση του δεξιού μπακ στην Εθνική Νορβηγίας με τον Μάρτιν Λίνες, ποδοσφαιριστή της Μόλντε με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Δεκέμβρη του 2017.

Ελαμπντελαουί και Λίνες έχουν ένα ακόμη στοιχείο που τους ενώνει. Έχουν και τον ίδιο μάνατζερ, τον Τζιμ Σολμπάκεν.

Δεν αποκλείεται να έχουμε Νορβηγό αντί Νορβηγού στον Ολυμπιακό, εφόσον ο Ελαμπντελαουί πράγματι καταλήξει στην Premier League.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αρνηθεί προσφορά ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπενφίκα για τον παίκτη και ο ίδιος πρόσφατα είχε δηλώσει "γνωρίζω για το ενδιαφέρον, αλλά είμαι καλά στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να σχολιάσω για άλλες ομάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: