moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Σίλβα: «Μην ανησυχείτε για τον Ολυμπιακό»

Σίλβα: «Μην ανησυχείτε για τον Ολυμπιακό»

Σίλβα: «Μην ανησυχείτε για τον Ολυμπιακό»
Ήρεμος, χωρίς άγχος και με σιγουριά πως η διοίκηση θα υλοποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, όσο και για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις χτίζει τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα.
Μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στην ως τώρα προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», την εικόνα στο τελευταίο φιλικό με την Αντάλιασπορ, τις προσθήκες που θα γίνουν και εξέφρασε τη σιγουριά του πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Πορτογάλος στη Nova: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού και στην Τουρκία θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τα δύο φιλικά που έπαιξε εδώ η ομάδα.

«Τελειώνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Τουρκία. Ηταν πολύ διαφορετικά τα παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε θετικά πράγματα, είχαμε μία πρόοδο σε σχέση με τα ματς της Αυστρίας. Υπάρχουν θετικά πράγματα που θέλουμε να κρατήσουμε. Στο παιχνίδι με την Αντάλιασπορ ήταν διαφορετικά η ομάδα. Είδαμε την κούραση από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Εχουμε πάρα πολλούς παίκτες στην ομάδα και δεν είναι εύκολο να τους συνδυάσεις τους παίκτες και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις γιατί έχουμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ. Είδαμε πράγματα που μας λείπουν και πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τι μας λείπει και τι μπορούμε να προσφέρουμε και τι μπορούμε να κάνουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεση».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα διαλέγατε από αυτά που σας λείπουν;

«Δεν θέλουμε να μιλήσουμε ατομικά. Όπως ξέρετε πολύ καλά κοιτάμε την αγορά όπως φέραμε τον Πάρντο πριν μερικές ημέρες. Κοιτάμε ακόμα τι μας λείπει τι χρειαζόμαστε ακριβώς. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε και με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Πρέπει να κοιτάμε καλά τι έχουμε στο ρόστερ μας. Να βρούμε και τρόπους να βελτιώνουμε τα πράγματα μέσα στην ομάδα μας. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το παιχνίδι που κάναμε με την Αντάλιασπορ. Επίσης δεν σημαίνει ότι όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα που έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας ότι θα είναι η ίδια ομάδα».

Αυτά τα τρία γκολ σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια και το ένα με πέναλτι σας προβληματίζει;

«Όπως σας είπα και πριν από μία εβδομάδα το πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Παρόλο που δεν παίξαμε καλά πάλι είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Δεν μπορούμε να τελειώσουμε τις φάσεις και είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε. Αν χρειαστεί μέσα στην αγορά να βρούμε έναν παίκτη που να μπορεί να τελειώνει τις φάσεις και να είναι αυτός ο παίκτης που θα μας βοηθήσει στην επίθεση να κάνουμε γκολ τις φάσεις που δημιουργούμε θα τον φέρουμε στην ομάδα. Δεν έχει έρθει αυτός ο παίκτης ακόμα και έχουμε ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να δουλέψουμε μαζί τους».

Σας αγχώνει ότι δεν έχουν έρθει ακόμα οι παίκτες που θέλετε για να δουλέψετε ή είστε υπομονετικός;

«Δεν έχω καθόλου άγχος. Ηδη δουλεύουμε με την ομάδα που έχουμε. Εχουμε δουλέψει 15 μέρες, θα συνεχίσουμε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που κοιτάνε την αγορά και δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι. Η δουλειά μας είναι να προπονούμε τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα και να την βελτιώσουμε με αυτούς που ήδη έχουμε. Μην ανησυχείτε γιατί έχουμε ακόμα χρόνο».

Εχετε 34 παίκτες ποιος θα είναι ο ιδανικός που θέλετε να έχετε στην Ολλανδία;


«Ηδη είμαστε 34 όπως ξέρετε καλά, υπάρχουν παίκτες που έρχονται από εγχείρηση, άλλοι είναι στην Αθήνα και κάνουν αποθεραπεία όπως είναι ο Μποτία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: