moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Οι ερυθρόλευκοι παίρνουν τους επόμενους στόχους του Ζοτς και του Ντούντα...

Οι ερυθρόλευκοι παίρνουν τους επόμενους στόχους του Ζοτς και του Ντούντα...

Την ώρα που η Ελλάδα είναι διχασμένη για λόγους πολιτικούς, οι ερυθρόλευκοι δίνουν τη δική τους απάντηση.
Σε Τούρκους, Ρώσους, Ισπανούς, σε όλους τους Ευρωπαίους που παίζουν μπάσκετ με άλλα λόγια.
Τη στιγμή, δηλαδή, που οι Τούρκοι προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης με τα χρήματά τους, μας λένε ότι θα πληρώσουν μέχρι και το χρέος, έρχεται ο Ολυμπιακός να τους απαντήσει κατάλληλα.
Η Εφές πήρε τον Ντάνστον, ο Σλούκας πήγε στην Φενέρ, πίστεψαν με αυτό τον τρόπο ότι θα διαλύσουν τους ερυθρόλευκους, όμως έτσι όπως κινούνται δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.
Ακριβώς γιατί είναι ένα βήμα πίσω. Η κίνηση των Αγγελόπουλων να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Γιανγκ λέει πάρα πολλά. Ενας σέντερ που ξεχώρισε με το πού πήγε στην Γαλατά, όχι μόνο δεν επέλεξε το ΝΒΑ, αλλά δεν θα μείνει καν στην Τουρκία. Η Εφές και η Φενέρ τον είχαν δίπλα τους, όμως κοίταξαν να διαλύσουν τον Ολυμπιακό, αντί να προσπαθήσον να ενισχυθούν πραγματικά. Αποτέλεσμα; Οι Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να πάρουν τον Γιανγκ, ενώ έχουν ήδη ανακοινώσει τον Στρόμπερι. Εναν πρωταθλητή Τουρκίας… Ήδη τα κενά που προέκυψαν καλύφθηκαν.
Ο Ολυμπιακός με άλλα λόγια βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον Ζοτς και τον Ντούντα κι ας μην έχει τα λεφτά τους… Σε ένα-δυο χρόνια από τώρα θα δώσουν τα διπλάσια και τα τριπλάσια για να πάρουν τον Γιανγκ, τον Στρόμπερι ή κάποιους Ελληνες… Αλλά και τότε θα βρεθεί κάποιους να τους απαντήσει.
Αλλωστε η επιτυχία στο μπάσκετ θέλει τρόπο, όχι κόπο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: