moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ανακοινωσεις,προσθαφαιρεσεις και...εργομετρικα

Ανακοινωσεις,προσθαφαιρεσεις και...εργομετρικα

Επανέρχεται η Φενέρ για Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο Πουλίδο, αισιόδοξα σημάδια για Μιραλάς, που παραμένει πάντα μια δύσκολη περίπτωση. Εργομετρικά από Δευτέρα (6/7) στου Ρέντη.
Γκιόργκι Λορία, Φάνης Τζανδάρης και Νίκο Μαρτίνες είναι τρεις παίκτες που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (2/7). Μαζί με τον Γιάννη Γιαννιώτα αποτελούν τις τέσσερις μεταγραφές των "ερυθρολεύκων" από την εγχώρια αγορά.

Δεν είναι οι μόνοι, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους παίκτες κλεισμένους από τον ελληνικό χώρο, ενώ στην σκέψη υπάρχουν και 1-2 ακόμη περιπτώσεις παικτών που αγωνίστηκαν φέτος σε συλλόγους της Super League. Οι παραπάνω 4 όμως πέρασαν στο στάδιο του δεδομένου και ανήκουν επίσημα στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Πιέζει η Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός σαφώς και δεν θα έχει μόνο προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του αλλά και αποχωρήσεις, πέραν από τις ήδη γνωστές εδώ και καιρό (Μήτρογλου, Σαντάνα, Αφελάι, Μέγκιερι).

Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ρομπέρτο, Μαζουακού αποτελούν μονάδες που "λιγουρεύονται" σύλλογοι του εξωτερικού, ωστόσο η πλέον ορατή περίπτωση πώλησης είναι αυτή των Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Τζίμι Ντουρμάζ "πακέτο" στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός απέρριψε σε πρώτη φάση μια προσφορά ύψους 6,5 εκ. ευρώ για τον Σέρβο κεντρικό μέσο, ωστόσο Βίτορ Περέιρα και Φενέρ δεν το βάζουν κάτω. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να επανέρχεται και μάλιστα με πρόταση που δύσκολα μπορεί κάποιος να αρνηθεί...

Και αυτό γιατί αν πράγματι γίνει πράξη η πρόθεση της Φενέρμπαχτσε να δώσει 8,5 εκατομμύρια ευρώ (συν τον Εμενίκε υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ) για τους Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ, τότε θα βρεθούμε μια ανάσα από τη συμφωνία.

Ακόμη και αν ο Ολυμπιακός δεν "καίγεται" να πάρει τον Νιγηριανό επιθετικό, τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ είναι μια πολύ ισχυρή βάση για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την προοπτική να δώσουν τα χέρια οι εμπλεκόμενες πλευρές. Από εκεί και πέρα, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ουσιαστικά κλεισμένο τον Παπακουλί Ντιόπ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά ψάχνουν και για κάτι ακόμη.

Περιμένει και τον Πουλίδο

Είναι μια υπόθεση που τράβηξε εις μάκρος, κατάντησε κουραστική και στη συνέχεια έφερε την σχετική καζούρα. Αυτή τη φορά όμως ο Άλαν Πουλίδο θα πατήσει κανονικά το πόδι του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και πιθανότατα θα είναι ανάμεσα στα μέλη της αποστολής που θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η τελευταία ακρόαση ανάμεσα σε Τίγκρες και Πουλίδο έγινε ενώπιον του CAS στις 4 Ιουνίου και σύντομα αναμένεται η οριστική και αμετάκλητη απόφαση για την σχέση των δύο πλευρών. Ο Μεξικανός φορ πάντως πριν αναχωρήσει από την πατρίδα του με προορισμό την Ελλάδα, αποκάλυψε ότι ο δικηγόρος της Τίγκρες παραδέχθηκε ότι δεν υφίσταται κανένα συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επομένως το μόνο που μπορεί να περιμένει ο σύλλογος του Μοντερέι είναι η επιδίκαση ενός νορμάλ ποσού ως αποζημίωση για τον παίκτη. Όπως και να 'χει, σήριαλ τέλος σε αυτή την υπόθεση που έχει πάρει τον δρόμο της, με τον Άλαν Πουλίδο να λογίζεται οσονούπω και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Αισιόδοξα σημάδια για Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι παραμένει μια εξαιρετικά δύσκολή περίπτωση. Αναφερόμαστε φυσικά στην επιχείρηση εκ νέου... προσγείωσης του Κέβιν Μιραλάς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τα δεδομένα για την ώρα; Ο Βέλγος διεθνής κυνηγός φεύγει από την Έβερτον, το ενδιαφέρον της Τότεναμ υποχωρεί, άλλη επίσημη πρόταση για την ώρα δεν υπάρχει και τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του σκέφτονται θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Τα "ζαχαρωτά" ψάχνουν για ένα ποσό λίγο παραπάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Αν σκεφτούμε ότι οι Πειραιώτες έφτασαν στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ την προσφορά τους για τον Γκουίντο Καρίγιο, το ίδιο μπορούν να κάνουν και για τον Μιραλάς, σε μια περίπτωση μάλιστα που εμπεριέχει μηδενικό ρίσκο με βάση τον πρότερο βίο του Κέβιν στο Λιμάνι.

Οι επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών τώρα ξεκινούν ουσιαστικά, υπάρχει έδαφος για συζητήσεις σε πρώτη φάση, αλλά η απόκτηση του Μιραλάς παραμένει μια υπόθεση που χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς.

Γενικότερα το μεταγραφικό παιχνίδι στο Λιμάνι... χοντραίνει, όσον αφορά αποκτήσεις/πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ωστόσο είναι μάλλον λογικό να υπάρξει ένα σχετικό φρένο το επόμενο 48ωρο, καθώς στην χώρα κυριαρχεί το πολιτικό/οικονομικό ζήτημα που έχει προκύψει και το δημοψήφισμα της Κυριακής (5/7).

Από Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου ξεκινάει ουσιαστικά η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" θα περάσουν σταδιακά από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να υπάρχει ξεχωριστός φάκελος για την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας, επομένως οι γυμναστές να γνωρίζουν ακριβώς το πρόγραμμα που θα πρέπει να καταρτίσουν για την προετοιμασία.

Στις 6,7 και 8 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί αυτό το σκέλος, στις 9 του μήνα ενδεχομένως θα γίνει ένα χαλάρωμα και μια ημέρα αργότερα ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: