moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Σίλβα, με τις ευλογίες του Μασάδο

Σίλβα, με τις ευλογίες του Μασάδο

Σίλβα, με τις… ευλογίες του Μασάδο
Θετικότατη η άποψη του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Πάολο Μασάδο, για τον Μάρκο Σίλβα, τονίζοντας ότι έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα.
Εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Μάρκο Σίλβα και Ολυμπιακό περιμένει ο Πάολο Μασάδο, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» για τον συμπατριώτη του. Ο Πορτογάλος χαφ δεν έχει συνυπάρξει με τον 37χρονο τεχνικό, που είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών (δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του με την Σπόρτινγκ) για διάδοχος του Βίτορ Περέιρα, αλλά θεωρεί πως είναι πολύ καλή επιλογή για την πρώην ομάδα του.

«Ο Μάρκο Σίλβα είναι ένας νέος προπονητής, αλλά το ξεκίνημα στην καριέρα του είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Κατάφερε να εξασφαλίσει στην Εστορίλ την ευρωπαϊκή συμμετοχή της για δύο διαδοχικές σεζόν, ενώ στην πρώτη χρονιά που ανέλαβε τη Σπόρτινγκ πέτυχε να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενός τίτλου που έψαχνε για πολλά χρόνια η ομάδα της Λισαβόνας, χάνοντας τα τρόπαια από Πόρτο και Μπενφίκα», σχολίασε σε πρώτη φάση ο μέσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πρόσθεσε:

«Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του, αλλά ποδοσφαιριστές που γνωρίζω προσωπικά και που ήταν στις ομάδες του, έχουν να λένε τα καλύτερα για την εξυπνάδα του και για τον πολύ χρόνο που αφιερώνει στη δουλειά. Ασχολείται πολύ με τις λεπτομέρειες και ενδιαφέρεται για τους παίκτες του, αναπτύσσει πολύ καλή σχέση μαζί τους στο πλαίσιο της επαγγελματικής συνεργασίας τους. Νοιάζεται πραγματικά για την ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη του, παράλληλα με την πρόοδο της ομάδας».

Το τι πιστεύει για την συνεργασία Σίλβα-Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι ο τρόπος που αναπτύσσεται η καριέρα του Σίλβα και η διαρκής άνοδος του επιπέδου στον Ολυμπιακό, θα οδηγήσει σε μια εξαιρετική συνεργασία τις δύο πλευρές. Ο Μάρκο είναι νικητής και θα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο να δείξει τη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, ύστερα από αυτό το διάστημα της όχι ξεκάθαρης σχέσης του με τη Σπόρτινγκ, διότι θέλω να πάει καλά η καριέρα του, αλλά, κυρίως, θέλω να δω ακόμη πιο δυνατό τον Ολυμπιακό στο Champions League αυτή τη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: