moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Εξι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, στην προετοιμασία

Εξι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, στην προετοιμασία

Αναδεικνύει δικούς του παίκτες!
Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στο Έρμελο για το τρίτο και σημαντικότερο «κομμάτι» της προετοιμασίας της.
 Σε αυτήν συγκαταλέγονται έξι παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, αναδεικνύοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ποιοτική και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Την εξαιρετική δουλειά στην Ακαδημία δεν την πιστοποιούν μόνοι οι τίτλοι στα Πρωταθλήματα της Super League αλλά η ... προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα!
Σε αυτό το πλαίσιο, στην φετινή προετοιμασία της Πρωταθλήτριας Ελλάδος η οποία «χτίζεται» για το Πρωτάθλημα αλλά και για το UEFA Champions League ακολουθεί ο 20 χρόνος Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι και στην Κ-20 και στην ανδρική ομάδα.
 
Κοντά σε αυτούς, ο  19χρόνος Γιάννης Λάτσι που ήταν πέρσι εκ των πρωταγωνιστών της πορείας των Νέων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο 19χρόνος Μανώλης Σάλιακας, μέλος της Νέων και της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2014-15 και ο Κώστας Τσιμίκας που ήταν βασικός στην ομάδα Νέων. 
 
Επίσης την προετοιμασία ακολουθεί στην Ολλανδία (μετά από την Αυστρία και την Τουρκία) ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17, ο οποίος μάλιστα, πραγματοποίησε το ανεπίσημο «ντεμπούτο» του στο πρόσφατο φιλικό με τη Αντάλιασπορ.
 
Παρών στο πρώτο στάδιο ήταν ο επίσης 17χρόνος Παναγιώτης Ρέτσος ο οποίος όμως τραυματίστηκε και δεν συνεχίζει στην προετοιμασία. Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε δυο παλιούς παίκτες της Ακαδημίας μας, τον Κώστα Φορτούνη και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: