Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Ξεκινησε η προετοιμασία για τους Έφηβους

Ξεκινησε η  προετοιμασία για τους Έφηβους


Την Δευτέρα στο Ρέντη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους μετά από τους Νέους και οι Έφηβοι του Ολυμπιακούγια την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16.
Η Κ-17 στην οποία θα είναι και φέτος προπονητής ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει φυσικά υψηλούς στόχους στο Πρωτάθλημα Super League το οποίο είχε κατακτήσει την περασμένη περίοδο αλλά ο πιο σημαντικός είναι να προετοιμαστούν οι παίκτες για την ομάδα Νέων.

Οι Έφηβοι θα προπονηθούν έως και την Πέμπτη στο Ρέντη και την Παρασκευή μαζί με την ομάδα Νέων θ' αναχωρήσουν για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
 Οι δηλωσεις του Δ. Μαυρογενιδη
Ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας για τη νέα σεζόν σημείωσε: "Να ευχηθούμε να έχουμε καλή χρονιά με υγεία για όλους.  
Στην Ακαδημία στόχος είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών. Θέλουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια στη Super League να δουλέψουν τα παιδιά και να είναι έτοιμα για το επόμενο στάδιο, που είναι η ομάδα Νέων. 
 Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε. Φυσικά  πάρχουν και στόχοι και όταν είσαι στον Ολυμπιακό η κορυφή είναι πάντα στόχος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: