moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ε, οχι και στο ιδιο τσουβαλι ολοι κυριε Πανοπουλε....

Ε, οχι και στο ιδιο τσουβαλι ολοι κυριε Πανοπουλε....


Μπορει να εχεις δικιο εν μερει κυριε Πανοπουλε με την εννοια οτι μονο ετσι θα σταματουσε αυτος ο πολεμος και η καταστροφη του Ελληνικου ποδοσφαιρου αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες
Και στην τελικη μην μας το παιζεις και αμεμπτος...η ομαδα σου εστηνε παιχνιδι με τον βαζελα με προεδρο τον Νικολα Πατερα να χασει ο βαζελας 2-3 και ετσι ηρθε και το αποτελεσμα το γεγονος καταγραφηκε τοτε στις περιβοητες κασετε του κοριοπολις αλλα οπως ηταν αναμενομενο κανενας ευθικτος Εισαγγελεας δεν καλεσε ποτε τον Νικολα Πατερα αλλα ουτε και σενα.
Αλλα δεν βαριεσαι δεν θα μεινουμε εκει...
Ζητας να αφησουν τις προσωπικες τους διαφορες Μαρθνακης ,Αλαφουζος,Μελισανιδης  και Σαβιδης?
Βλεπεις εσυ τιποτε διαφορες που ειναι προσωπικες και εξω απο το ποδοσφαιρο?
Γιατι εγω αλλα και παρα πολυς κοσμος βλεπει τις διαφορες ολων αυτων να εχουν αμεση σχεση με το ποδοσφαιρο.

Δηλαδη τι να κανουμε? επειδη χαλαει την δικη σου ομαδα και σενα να κατσουμε να παραδεχτουμε τα οσα μας σουρουν καθημερινα απο το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου?
Γιατι δεν βγηκες ποτε να πεις οτι κακως υπαρχει αυτο το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου και βρωμικος πολεμος εναντιον του Βαγγελη Μαρινακη?
Μηπως και εκει τα βλεπεις ολα ισα?
Μας εβαλες ολους στο ιδιο τσουβαλι?
Ο Προεδρος μας και ο Ολυμπιακος μας στο ιδιο τσουβαλι με τα σκατα ,τους λαθρεμπορες ,τα λαμογια και τους καταδικασμενους?
Οχι κυριε Πανοπουλε...καποιο λαθος εχεις κανει.
Σιγα να μην ειμαστε ισα και ομοια με τα λαμπογια του Ελληνικου αθλητισμου,εμεις που δοξαζουμε καθημερινα την Ελλαδα σε ολον τον κοσμο με τον Ολυμπιακο αλλα και την Εθνικη ομαδα στην παγκοσμια καταταξη και συλογων και Εθνων.
Δηλαδη κατεσε θα πρεπει να βρεξουμε το σφουγγαρι με νερο και να τα σβησουμε ολα ε?
αυτο σε συμφερει? Και γιατι δεν βγαινουν να το πουν οι αλλοι και βγαινεις εσυ?
Μηπως σε βαλανε?
Το γεγονος οτι πετανε καθημερινα λασπη μεσα απο τα Media  τους συγχρονισμενα και χτυπανε τον Ολυμπιακο και τον Βαγγελη Μαρινακη με την ανοχη της Πολιτειας και της εκαστοτε Κυβερνησης δεν σου λεει κατι?
Το οτι προσπαθουν να κλεισουν φυλακη τον Βαγγελη Μαρινακη με ψευδομαρτυρες και στημενους Εισαγγελεις  ουτε αυτο σου λεει κατι? και αυτο προσωπικη διαφορα ειναι?
Θες να το περασουμε στο ντουκου?
Οχι κυριε Πανοπουλε...δεν παει ετσι...
Το γεγονος οτι τρεχουν μαζι τα τσιρακια να θεσουν θεμα στην UEFA για να βγει ο Ολυμπιακος απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις ουτε αυτο σου λεει κατι?

Να βγουν και να ζητησουν συγγνωμη για οσα ειπαν και εγραψαν  για τον Ολυμπιακο και για τον Μαρινακη και τοτε αν κρινουμε πως ειναι ειλικρινης τοτε βλεπουμε.

Και για να τελεινουμε  κυριε Πανοπουλε...εγω δεν βλεπω πουθενα προσωπικες διαφορες αλλα ποδοσφαιρικες...
Το προβλημα ειναι ο Ολυμπιακος και ο Μαρινακης που τα χωνει και κανει μεταγραφες και παιρνει τιτλους και τους ξεβρακωνε εδω και πεντε χρονια που ειναι στο τιμονι της ομαδας.
Και τους ξεβρακωνει επειδη δεν θελουν να επενδυσουν σοβαρα φιαχνοντας εγκαταστασεις και κανοντας μεταγραφες και ηδη ο κοσμος τους εχει στραβωσει.
Και εχουμε και σενα να βγαινεις και να μας λες για προσωπικες διαφορες?
Ποιες προσωπικες  διαφορες? εδω μιλαμε για βρωμικο πολεμο ετων κατα του Ολυμπιακου και ολων των διοικησεων του.
Πλακα μας κανεις?
Ο πολεμος αυτος δεν τελειωνει κυριε Πανοπουλε ειναι διαρκειας και φετος θα ειναι ακομη πιο ανελεητος κατα του Ολυμπιακου απο αυτα τα λαμογια.
Και εμεις δεν θα κατσουμε με σταυρωμενα τα χερια.
Δεν θα αφησουμε κανεναν να λασπολογει τον Ολυμπιακο μας και τον προεδρο μας και θα απανταμε σε ολα οσα λεγονται και γραφονται ,με στοιχεια και αποδειξεις ...ουτε με ψευδομαρτυρες ουτε με ψεματα.
Ολοι το ιδιο δεν ειμαστε κυριε Πανοπουλε...αλλο το σακι με τα σκατα και αλλο οι νοικοκυραιοι.
Ιδου και η ειδηση...

Μήνυμα Πανόπουλου σε Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη

Έκκληση στους κ.κ. Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη να αφήσουν έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου τις διαφορές τους, εάν αυτές υπάρχουν, έκανε ο Χρήστος Πανόπουλος με επίσημη τοποθέτησή του.

Μήνυμα Πανόπουλου σε Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη

Να αφήσουν εκτός του ποδοσφαιρικού «γίγνεσθαι» τις μεταξύ τους επαγγελματικές ή διαπροσωπικές διαφορές, εάν αυτές υπάρχουν, κάλεσε ο Χρήστος Πανόπουλος τους κ.κ. Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης τονίζει σε ανακοίνωσή του πως θα ήταν καλό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα το άθλημα αποτελέσει το αποκούμπι ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλους τους φιλάθλους.

Η δήλωση του κ. Πανόπουλου

Κάνω έκκληση στους κ.κ. Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, να αφήσουν έξω από το ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι» τις όποιες διαφορές έχουν, εάν έχουν, στην επαγγελματική ή διαπροσωπική σχέση τους.

Με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, ας συμφωνήσουν στο πλαίσιο ενός έντιμου και σωστού ποδοσφαίρου. Όλοι εμείς οι άλλοι, ως είθισται, θα ακολουθήσουμε.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, είναι στο χέρι τους να κάνουν το ποδόσφαιρο πρωτοστάτη, ένα αποκούμπι ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλους τους Έλληνες. Εξαρτάται από αυτούς εάν εκατομμύρια Έλληνες «πουν» ΚΑΛΗΜΕΡΑ ή ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που τους αναλογούν.

Όλα τα άλλα «συναντήσεις, «συνεδριάσεις», «μπλα – μπλα…» είναι: «Για να είχαμε να λέγαμε.» Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας αυτό πρέπει να γίνει. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Υ.Σ.: Προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως τα ονόματα έχουν γραφτεί με αλφαβητική σειρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: