moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Θετικό το πρώτο δείγμα για τον Φελίπε Πάρντο

Θετικό το πρώτο δείγμα για τον Φελίπε Πάρντο

Πρώτο δείγμα για το... τανκ!
Πρώτο δείγμα… θετικό για τον Φελίπε Πάρντο στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Κολομβιανός εξτρέμ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό των «ερυθρόλευκων» με την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο του «Afyon Cup» και έδειξε μερικά από τα πολύ καλά στοιχεία που διαθέτει.

Ο Μάρκο Σίλβα τον ξεκίνησε στο δεξί άκρο της επίθεσης στο 4-2-3-1 που παρατάχθηκε ο Θρύλος.
Το… τάνκ του Ολυμπιακού αναστάτωσε την αριστερή πλευρά της άμυνα της Φενέρ.
Ο Πάρντο ήταν γρήγορος (σ.σ.: χαρακτηριστική είναι και η φάση της κίτρινης κάρτας που κερδίζει στο 13’ από τον Νάνι, όταν ο Πορτογάλος τον… έχασε και αναγκάστηκε να τον σταματήσει με τα χέρια), δυνατός στο ένας με έναν, μπουκαδόρος, ενώ χρησιμοποιούσε και τα δύο του πόδια με χαρακτηριστική άνεση.
 Στα θετικά είναι και οι καλές μεταβιβάσεις που έχει ο Λατίνος μεσοεπιθετικός, δείχνοντας ότι βλέπει γήπεδο και τις κινήσεις των συμπαικτών του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ωστόσο, ο Κολομβιανός «χάθηκε» όταν ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να τον αλλάξει πλευρά με τον Ντουρμάζ και να τον περάσει στα αριστερά.
 Εκεί αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά και δεν κατάφερε να απειλήσει την άμυνα της Φενέρ. Βέβαια, υπήρχε και ο παράγοντας κούραση, διότι ο Πάρντο προ λίγων ημερών μπήκε στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» και ακόμα έχει «βαριά» πόδια.
 Το σίγουρο είναι ότι με το πέρασμα των ημερών και τις καθημερινές προπονήσεις ο Κολομβιανός άσος θα βρει τα «πατήματα» του και θα ξεδιπλώσει μέσα στο γήπεδο τις φοβερές φυσικές του ικανότητες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: