moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Την Τετάρτη οι αλλαγές των εισητηριων διαρκειας

Την Τετάρτη οι αλλαγές των εισητηριων διαρκειας

Την Τετάρτη οι αλλαγές
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας πως οι αλλαγές για όσους ανανέωσαν ή αγόρασαν καινούργιο θα γίνονται την Τετάρτη.
Η ΠΑΕ του Θρύλου σημειώνει πως κάθε οπαδός μπορεί να πάρει και άλλων κατόχων και πως αυτό θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα.
Από εκεί και πέρα, η αλλαγή θα γίνεται μόνο με φυσική παρουσία του προσώπου, ενώ από την Πέμπτη θα συνεχιστεί η πώληση εισιτηρίων για όλες τις διαθέσιμες θύρες, καθώς αύριο θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά μόνο για τις 5 και 21.
Αναλυτικά...
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι την Τετάρτη 22/7 (10.00-18.00) θα γίνονται αλλαγές για όσους ανανέωσαν ή αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας φέτος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της απόδειξης και της κάρτας διαρκείας (ένας κάτοχος μπορεί να φέρει και άλλων κατόχων).

Οι αλλαγές θα γίνονται μόνο με φυσική παρουσία στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Δεν θα γίνονται τηλεφωνικά ή μέσω Internet.

Επίσης, αύριο (10.00-18.00) συνεχίζονται οι αγορές μόνο στις θύρες 5 και 21, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, τηλεφωνικά στο 210-4800920 και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος, από Πέμπτη 23/7 θα συνεχιστεί η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για όλες τις διαθέσιμες θύρες καθημερινά 10:00 έως 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: