moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

O Αμπιντάλ,εκλεκτός του Λαπόρτα για τη νέα Μπαρτσελόνα

O Αμπιντάλ,εκλεκτός του Λαπόρτα για τη νέα Μπαρτσελόνα


Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα αν ο Τζουάν Λαπόρτα αναδειχτεί πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" στις εκλογές της 18ης Ιουλίου. "Θέλουμε να βρούμε τον νέο Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι", το μήνυμα του Γάλλου πρώην άσου.


Ο Τζουάν Λαπόρτα παρουσίασε με τον πλέον επίσημο τρόπο την Δευτέρα (22/6) την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα (οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 18 Ιουλίου) και όπως γνωστοποίησε, ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή -αν πάρει εκείνος το χρίσμα- θα ανατεθεί στον Ερίκ Αμπιντάλ.
"Είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη. Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι δίπλα στον Λαπόρτα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμπιντάλ, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, για να συνεχίσει λέγοντας:
"Η Μπάρτσα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος και θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω σε κάτι που να έχει σχέση με το σύλλογο. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό.

Γνωρίζω τον Λαπόρτα και του έχω εμπιστοσύνη. Θα πρέπει να λες πάντα αυτό που σκέφτεσαι και να μην κρύβεις πράγματα. Θα ξεκινήσουμε από τα χαμηλά και ο στόχος μας είναι να βρούμε τον νέο Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι... Ελπίζω όλοι οι συνεργάτες μου να μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα".
Όσον αφορά στην επιλογή του να στηρίξει τον Αμπιντάλ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή των "μπλαουγκράνα", ο Λαπόρτα δήλωσε: "Ήταν ένας από τους ήρωές μας για όλα αυτά που κατέκτησε αλλά και για την ενέργεια που μεταδίδει σε όλους μας".
Στο πλαίσιο της παρουσίασης της υποψηφιότητάς του, ο Τζουάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως ο Λουίς Ενρίκε θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ("είναι δίκαιο να παραμείνει") και πως θα πέσει πολύ βάρος στις ακαδημίες της ομάδας (Masia) ενώ εποκάλυψε πως θα επιστρέψει η Unicef στη φανέλα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: