moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο Ντάνστον είπε "όχι" στον Ολυμπιακό και πάει Εφές και κατι τρεχει στα γυφτικα...


Ο Ντάνστον είπε "όχι" στον Ολυμπιακό και πάει Εφές και κατι τρεχει στα γυφτικα...

Ο Ντάνστον απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, γνωστοποιώντας στους Πειραιώτες πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές. Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του οι ερυθρόλευκοι.
Το βράδυ της Δευτέρας (22/6) ο Μπράιαντ Ντάνστον επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού απαντώντας αρνητικά στην πρόταση των ερυθρολεύκων για την ανανέωση της συνεργασίας τους
. Ο Αμερικανός σέντερ ευχαρίστησε τους Πειραιώτες για αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι και τους γνωστοποίησε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον, λοιπόν, αποφάσισε να αφήσει την ομάδα του Πειραιά, προτιμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές, η οποία του κατέθεσε μία καλύτερη οικονομικά πρόταση. Οι Τούρκοι του προσέφεραν διετές συμβόλαιο με 900.000 δολάρια, ενώ ο Ολυμπιακός του έδινε επίσης συμβόλαιο έως και το 2017 με 700.000 δολάρια ετησίως.

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν σε δίλημμα τις τελευταίες μέρες.
 Οι ερυθρόλευκοι είχαν για αβαντάζ το γεγονός πως ο ίδιος ξέρει την ομάδα, το κλίμα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, όντας μέλος ενός συνόλου που έχει παράδοση να πρωταγωνιστεί στη Euroleague τα τελευταία χρόνια, αλλά η Εφές έδινε περισσότερα χρήματα.
Και η διαφορά των 400.000 δολαρίων σε βάθος διετίας δεν ήταν μικρή για τον παίκτη, με αποτέλεσμα να προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον, ύστερα από το ταξίδι του σε Ισραήλ (2011-2012 στη Χάποελ), Ιταλία (2012-2013 στη Βαρέζε) και Ελλάδα (2012-2014 στον Ολυμπιακό), θα συνεχίσει την καριέρα του στη Τουρκία και στην Αναντολού Εφές.
 Σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι, ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε επί δύο συναπτά έτη ως ο κορυφαίος αμυντικός της Euroleague, συμμετείχε στον τελικό του Final-Four της Μαδρίτης φέτος, ενώ αναδείχθηκε και Πρωταθλητής Ελλάδας με τους Πειραιώτες.

Πλέον, στον Ολυμπιακό ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μπράιαντ Ντάνστον στο ρόστερ τους, έχοντας ήδη στη "λίστα" τους εναλλακτικές λύσεις παικτών για την θέση του σέντερ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: