moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Mεγαλη ημερα σημερα για τον Θρύλο

Mεγαλη ημερα σημερα για τον Θρύλο

GRAFEIA2

Όλα γύρω από το αυριανό (14.30) ΔΣ γυρίζουν στον Ολυμπιακό.
Ένα ΔΣ που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.
 Υπάρχει αρκετή φημολογία αναφορικά με τις εκεί παρουσίες αλλά, κυρίως, με τις ανακοινώσεις που θα γίνουν.

Πολλά λέγονται και ψιθυρίζονται γι’ αυτά που θα ειπωθούν αλλά από το μεγάλο λιμάνι τηρούν σιγή ιχθύος. Θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις προσθαφαιρέσεις στο… ρόστερ του ΔΣ. Ο Γιώργος Παύλου, επικεφαλής της Ακαδημίας, αναμένεται να μπει σ’ αυτό.

Εννοείται πως αρκετοί περιμένουν να μάθουν αν θα γίνουν ανακοινώσεις που αφορούν σε προπονητή και παίκτες (σ.σ.: ακόμα και μέχρι ανακοίνωση απόκτησης του Ροναλντίνιο φτάνει η φημολογία).

 Όπως και να ‘χει, η αυριανή είναι μεγάλη Δευτέρα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως λένε άνθρωποι που είναι κοντά του και τον συναναστρέφονται, είναι πιο «ζεστός» από ποτέ για να υλοποιήσει ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών της ομάδας. Στην κατηγορία αυτή, εξάλλου, ανήκει και ο ίδιος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει περισσότερες πρωτοβουλίες σε κάποιους από τους στενούς του συνεργάτες στην ΠΑΕ και παράλληλα θα εισέλθουν κάποια άλλα άτομα στο Δ.Σ.

Τα μέλη που θα αναλάβουν να «τρέξουν» το φετινό Ολυμπιακό είναι ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος, ο εκ των αντιπροέδρων, Σάββας Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας και της Θρύλος ΑΕ, Γιώργος Παύλου.

Στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης αναμένεται να μοιραστούν ρόλοι σε κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως ο Γρηγόρης Γεωργάτος που θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, ενώ υπάρχουν φήμες για την επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε ρόλο βοηθού του Μάρκο Σίλβα (ή όποιου άλλου αναλάβει την ομάδα, αν στραβώσει κάτι με την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού).

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή, αφού η διοίκηση επιθυμεί να τελειώνει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Σίλβα να είναι σε πρώτο πλάνο.

Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό να γίνει κουβέντα και για τα μεταγραφικά, με τα ονόματα του Μπερμπάτοφ και του Ροναλντίνιο να ξεχωρίζουν με διαφορά από τους άλλους υποψήφιους στόχους, αλλά να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή και για τους δύο.

Την ίδια ώρα,λεγεται οτι  οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν ήδη κρούση στη Σίβασπορ για την απόκτηση του Αϊτίφ Σεϊσού.
 Εκείνο που προκύπτει είναι πως η τουρκική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει τον Γαλλομαρονικό εξτρέμ, ο οποίος την τελευταία τριετία μετράει 42 γκολ κι 24 ασίστ στην πρώτη κατηγορία του γειτονικού πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: