moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Πιέζουν οι Τούρκοι για Μιλιβόγιεβιτς

Πιέζουν οι Τούρκοι για Μιλιβόγιεβιτς

Πιέζουν οι Τούρκοι για Μιλιβόγιεβιτς
Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει απαντήσει αρνητικά αλλά η Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα δεν το βάζει κάτω και να συνεχίζει να αναζητεί τρόπο για να κάνει δικό της τον Μιλιβόγιεβιτς. Τρόπο να κάνει δικό της τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς αναζητά η Φενέρμπαχτσε.
Ο προπονητής της, Βίτορ Περέιρα θέλει όσο τίποτα άλλο τον Σέρβο μέσο για την νέα αγωνιστική σεζόν και έτσι φέρεται αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω. Έχει ήδη λάβει το «όχι» της διοίκησης των ερυθρολεύκων για την απόκτησή του αλλά δεν τα παράτησαν.
Μάλιστα, στο στόχαστρο της «Φενέρ» δεν είναι μόνο ο Μιλιβόγιεβιτς αλλά και ο Ντουρμάζ. Οι πληροφορίες αυτές εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώθηκαν από τους διοικούντες την τουρκική ομάδα που έκαναν γνωστό ότι βρίσκονται στην Αθήνα για να διαπραγματευτούν για έναν Τούρκο ποδοσφαιριστή…

Βάσει των τουρκικών δημοσιευμάτων ο Ολυμπιακός ζητά τρία εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Σχετικά με τον Μιλιβογιεβιτς οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι στον Ολυμπιακό είναι πρόθυμοι να ξανασκεφτούν τι συμβαίνει με τον Μιλιβόγιεβιτς εάν λάβουν μια πρόταση ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ… Δηλαδή πολλά χρήματα περισσότερα από τα 2,3 εκατομμύρια που κόστισε η αγορά του από την Άντερλεχτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: