moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ρίχνει τις απαιτήσεις της η Αρσεναλ για Καμπελ

Ρίχνει τις απαιτήσεις της η Αρσεναλ για Καμπελ

KAMPEL

Η Άρσεναλ φαίνεται πως έριξε τις απαιτήσεις της από τα 7 στα 5 εκατ. ευρω για τον Τζόελ Κάμπελ και πλέον στο παιχνίδι της απόκτησης του μπαίνει και ο Ολυμπιακός.
Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κόστα Ρίκα για τον 23χρονο εξτρέμ των «κανονιέριδων» επαναφέροντας το όνομα του και στα ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

Πριν λίγες ήμερες η Ισπανική εφημερίδα «El Dia» ανέφερε πως ο παίκτης απασχολούσε την Σοσιεδάδ, την Γαλατασαράι, την Μονπελιέ και τον Ολυμπιακό, ενώ η «Hürriyet» έβαζε στο κόλπο και την Φενερμπαχτσέ.
Από την άλλη με σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα «Goalnews» προσθέτει ότι οι Πειραιώτες ενδέχεται να ασχοληθούν με τον ποδοσφαιριστή, που φόρεσε τη φανέλα του για μία σεζόν αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ πρέπει πάντα να συνυπολογίζονται οι καλές σχέσεις που διατηρούν με την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ και μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο, εφόσον προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: