moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Ξυλοκάστρου

Η επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Ξυλοκάστρου

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης, ο προπονητής κ. Μαυρογενίδης και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος επισκέφτηκαν το Ξυλόκαστρο για να παρακολουθήσουν μια ημέρα του Summer Camp της Σχολής.

Τη νέα Σχολή του Ολυμπιακού στο Ξυλόκαστρο επισκέφτηκε κλιμάκιο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη του Summer Camp αλλά και την γενική λειτουργία της Σχολής. Το παρών στο Ξυλόκαστρο έδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο προπονητής της Κ-17 και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο Διευθυντής του Δικτύου των Σχολών κ. Βασίλης Νάνος.
Τα τρία στελέχη του Ολυμπιακού υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Ξυλοκάστρου κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος ο οποίος ανέλαβε την ξενάγηση στις εγκαστάσεις της Σχολής αλλά και την ανάλυση του πλάνου ανάπτυξης. Τόσο ο κ. Ελευθεριάδης όσο και ο κ. Μαυρογενίδης συνομίλησαν με όλους τους προπονητές του Summer Camp το οποίο θα διαρκέσει έως και τις 3 Ιουλίου και έδωσαν οδηγίες για το πρόγραμμα.

Ο κ. Μαυρογενίδης έδωσε στον κ. Δημητρόπουλο λάβαρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και καταχειροκροτήθηκε από τα 150 παιδιά που συμμετέχουν στο Camp το οποίοι οι υπεύθυνοι της Σχολής φιλοδοξούν να γίνει θεσμός για την περιοχή. Ο προπονητής της Κ-17 μιλώντας στα παιδιά τους τόνισε: "Πρέπει πάνω απ΄ όλα το ποδόσφαιρο να είναι παιχνίδι για εσάς. Είναι ένα συναρπαστικό άθλημα και είστε τυχερά που υπάρχει μια Σχολή του Ολυμπιακού στην περιοχή σας. Με δουλειά και μεράκι έρχονται οι επιτυχίες".

Ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Ελευθεριάδης από την πλευρά του μιλώντας στα παιδιά σημείωσε: "Είμαστε εδώ για να σας δούμε για να σας στηρίξουμε. Βλέπουμε ότι υπάρχει ταλέντο. Ήδη ένα παιδί από την Σχολή ήρθε στο Ρέντη να δοκιμαστεί και πιστεύω θα υπάρξει και συνέχεια". Ο κ. Διευθυντής των Σχολών κ. Νάνος τόνισε: "Συγχαίρω την Σχολή Ξυλοκάστρου για το πολύ δυνατό της ξεκίνημα. Πολλά παιδιά επέλεξαν το Summer Camp της και αυτό δίνει δύναμη και σ' εμάς αλλά και στους ανθρώπους της Σχολής να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο".

Ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ξυλοκάστρου κ. Δημητρόπουλος ευχαρίστησε τα στελέχη της Ακαδημίας: "Όταν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον Ολυμπιακό ξέραμε ότι θα έχουμε δίπλα μας την κορυφαία ομάδα της Ελλάδος. Τα στελέχη της μας μεταφέρουν τις γνώσεις τους και μας βοήθησαν πάρα πολύ για να έχει επιτυχία το Camp. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που είναι εδώ στο Ξυλόκαστρο".

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και μέλη της διοίκησης του Πέλοπα Κιάτου που έχουν δημιουργήσει Σχολή του Ολυμπιακού στην πόλη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: