moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Oι αποστολες Ολυμπιακου και Ξανθης

Oι αποστολες Ολυμπιακου και Ξανθης

Χωρίς Ομάρ στον τελικό
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κρίθηκε ανέτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου από τον Βίτορ Περέιρα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού.
 Αν και προπονείτο κανονικά τις τελευταίες μέρες, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κρίθηκε ανέτοιμος, έχοντας μείνει καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (20:30).
Ο Νορβηγός μπακ δεν συμπεριλήφθηκε από τον Βίτορ Περέιρα στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» και τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Λεάντρο Σαλίνο.
Ποιες οι σκέψεις για την ενδεκάδα.
Όσον αφορά στις σκέψεις για την ενδεκάδα, ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, οι Σαλίνο δεξί και Μαζουακού αριστερό μπακ, Μποτία και Σιόβας θα είναι τα στόπερ, Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά θα είναι τα αμυντικά χαφ με τον Τσόρι σε πιο οργανωτικό ρόλο (π.χ. πιθανότητες για τη μεσαία γραμμή έχει και ο Κασάμι), ενώ για την τριάδα μπροστά σίγουροι θεωρούνται οι Ντοσεβί και Μήτρογλου, ενώ την τρίτη θέση διεκδικούν πολλοί παίκτες (Φουστέρ, Μπενίτες, Χάρα, Φορτούνης).

H 20μελής αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Βούρος.

Η αποστολή της Ξάνθης

Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της Ξάνθης για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Την τελευταία της προπόνηση στη βάση της πραγματοποίησε την Πέμπτη (21/5) η Skoda Ξάνθη και στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το προσεχές Σάββατο (23/5, 20:30).
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Τάσο Παπάζογλου, καθώς το πρόβλημα στη μέση δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Επίσης, εκτός είναι οι Παναγιώτης Τριάδης και Μιχάλης Ζαρόπουλος, οι οποίοι όλη την εβδομάδα δεν είχαν προπονηθεί λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά την αποστολή της Ξάνθης αποτελούν οι: Κυριακίδης, Γκαραβέλης, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Γκομσί, Γουάλας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ομπόντο, Ορφανίδης Π., Λουσέρο, Κλέιτον,

Δεν υπάρχουν σχόλια: