moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σε αγαπαμε Μεγιερι,καλη επιτυχια οπου και αν πας

Σε αγαπαμε Μεγιερι,καλη επιτυχια οπου και αν πας

Ο Μπάλας Μέγκιερι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με ένα φορτισμένο, συναισθηματικά, μήνυμα μέσω Instagram.
Το πρωί της Παρασκευής (22/5, 10:00) ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση της τρέχουσας σεζόν, καθώς μετά τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη, το Σάββατο (23/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ, άπαντες θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ένας από τους παίκτες που δεν θα επιστρέψει στην ομάδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι ο Μπάλας Μέγκιερι. Και ο Ούγγρος τερματοφύλακας, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, είπε "αντίο" στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και φρόντισε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές του στο διαδίκτυο.

"Στα πέντε μου χρόνια στον Ολυμπιακό ήμουν εδώ χιλιάδες φορές, αλλά σήμερα ήρθα για τελευταία φορά. Έπρεπε να αποχαιρετήσω τους φίλους μου. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Οι φίλοι πάντα παραμένουν φίλοι. 
Αντίο Ρέντη" έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο 25άχρονος τερματοφύλακας, ποστάροντας κι ένα κολάζ φωτογραφιών με συμπαίκτες και μέλη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Ένας συγκινητικός αποχαιρετισμός από έναν παίκτη που δεν προκάλεσε ποτέ με τη συμπεριφορά του και για πέντε ολόκληρα χρόνια έδειχνε να απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα, έστω κι αν δεν είχε συχνές συμμετοχές στην εντεκάδα.

Σε αγαπαμε Μεγιερι και σε ευχαριστουμε για οσα προσφερες στον Ολυμπιακο,ησουν ατυχος και οι τραυματισμοι σου ηταν που εχασες την φορμα σου.
Αλλα να ξερεις ενα...Εισαι στην καρδια ολων των Ολυμπιακων γιατι εκανες οτι μπορουσες φιλοτιμα δεν προκαλεσες ποτε ουτε πουλησες οπαδιλικι και αγαπησες τον Ολυμπιακο.
Απο καρδιας σου ευχομαστε καλη επιτυχια οπου και αν πας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: