moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Απο τον...Robo-Κολοσσο στην βαζελα

Απο τον...Robo-Κολοσσο στην βαζελα


Η απολυτη ξεφτυλα και αλλοιωση Πρωταθληματος της Basket League,αλλα ποιος θα νοιαστει γιαυτο?
Αυτος που κατεβασε μισο τον Κολοσσο  για να κανει το 2-1 στις νικες και να προκριθει ο βαζελας,μετα απο δυο μερες παιρνει μεταγραφη στον...Παναθηναικο.
Αν αυτο ειχε συμβει στον Ολυμπιακο,θα ειχαν πεσει τα media της δημοσιοκαφριλας  να μας φανε.
ΕΔΩ ΟΜΩΣ? ΤΣΙΜΟΥΔΙΑΑΑΑΑ.....
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ...ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΟ.

Ειχαμε γραψει τοτε για το ρομποτικο παιχνιδι του Κολοσσου που νικησε τον βαζελα και κατοπιν εκανε το 1-1 και μετα χαριστηκε απλωχερα στον βαζελα η προκριση.
Robo-Κολοσσος-Παναθηναικος 75-73
Ολο αυτο βεβαια ειχε αποτελεσμα να παει αμεσως μετα απο δυο ημερες ο κοουτς του Κολοσσου στον Παναθηναικο...και αυτο βρωμαει και ζεχνει...
Ετσι για να θυμηθουμε τι ειχε συμβει.
Ο Κολοσσός είχε κάνει το 1-1 με τον ΠΑΟ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και «κατέβηκε» να παίξει χωρίς τρεις ξένους παίκτες στον τρίτο και τελευταίο αγώνα. Ποιος ξέρει; Ίσως είχαν καταλάβει πως η «πράσινη» αρμάδα θα μπορούσε να αντεπιτεθεί και να κερδίσει την ομάδα τους.
Και όλα πήγαν καλά... Ο ΠΑΟ έκανε το 2-1, ο Λυκογιάννης πέρασε τις... εξετάσεις και πλέον πήρε θέση στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Παναθηναϊκού.
Είναι καλός προπονητής. Διορατικός, διότι ήξερε πως η ομάδα του θα έχανε το τρίτο παιχνίδι και προπάντων φιλάνθρωπος, γιατί προτίμησε να ξεκουράσει τους τρεις ξένους παίκτες του.
Είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το πράγμα και μετά από λίγες ημέρες, να ανακοινώνεται ο Λυκογιάννης από τον ΠΑΟ;
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: