moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Xωρίς προβλήματα η προετοιμασία,ετοιμος για το προβάδισμα ο Θρυλος

Xωρίς προβλήματα η προετοιμασία,ετοιμος για το προβάδισμα ο Θρυλος

Έτοιμος για το προβάδισμα! (video)
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για τον τρίτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να ήταν παρόντες στο ΣΕΦ!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την… τιτανομαχία με την Μπαρτσελόνα κόντρα στην οποία θα επιδιώξει να πάρει το προβάδισμα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας! Ωστόσο, στο ΣΕΦ τη Δευτέρα (19/4) δεν ήταν μόνο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων», καθώς την τελευταία προπόνηση παρακολούθησαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Όπως είναι φυσικό, στην ομάδα του Πειραιά γνωρίζουν πως η πίεση -μετά και την εξαιρετική παράσταση στη Βαρκελώνη- είναι στη μεριά τους. Ωστόσο, από το ματς αυτό έχουν κρατήσει μόνο τα θετικά στοιχεία, καθώς στόχος πλέον είναι να κάνουν το 2-1 στη σειρά, έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος εδώ και μέρες έχει φροντίσει να εξαφανίσει «όλα τα μαγικά χαρτάκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: