moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η πρωτη ηχογραφημενη ερυθρολευκη ραδιοφωνικη εκπομπη του Piraeus Planet (audio)

Η πρωτη ηχογραφημενη ερυθρολευκη ραδιοφωνικη εκπομπη του Piraeus Planet (audio)

Πραγματικος χαμος εγινε χτες στην ερυθρολευκη ραδιοφωνικη εκπομπη του Piraeus Planet οπου χτες βαφτιστηκε και της δοθηκε το ονομα της.
Ενα ονομα συμβολικο,το ονομα της παλιας και πρωτης ερυθρολευκης ραδιοτηλεοπτικης ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.
Η εκπομπη αυτη πολεμησε πραγματικα για τον Ολυμπιακο απο το 2008 εως το 2014 μεσα απο το πρωτο στην ιστορια του διαδυκτιου ερυθρολευκου ραδιοφωνου το ALEX WEB RADIO/TV.
Οι παλιοι φιλοι μας το θυμουνται καλα.
Και η ονομασια της ειναι συμβολικη οπως και  ολα τα αλλα στον Piraeus Planet .
OΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ σημαινει...τιποτε κρυφο και καταγγελουμε ολους οσους ριχνουν λασπη στον Ολυμπιακο μας και βεβαια ενημερωση για ολα οσα τον αφορουν.
Η ακροαματικοτητα χτες χτυπησε κοκκινο και ιδιαιτερα απο τα ξενιτεμενα ερυθρολευκα αδελφια μας στις Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης απο Αριζονα και Νεα Υορκη στον ιστορικο Συνδεσμο που κραταει ψηλα την ερυθρολευκη σημαια και το μεγαλειο του Ολυμπιακου μας.
Τα μυνηματα επεφταν βροχη κατι που δειχνει πως η ερυθρολευκη ψυχη υπαρχει...ζει και βασιλευει σε ολο το Συμπαν.
Απο εδω και στο εξης θα μπορειτε να ακουτε ηχογραφημενη  την ερυθρολευκη ραδιοφωνικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ μετα απο καποιες ωρες της μεταδοσης της μεσα απο το blog μας η απο το καναλι μας στο youtube

Youtube:Ραδιοφωνικες εκπομπες Piraeus Planet
Aκουστε την εκπομπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: