moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Προπονήθηκε η Μπαρτσελόνα

Προπονήθηκε η Μπαρτσελόνα

 Προπονήθηκε η Μπαρτσελόνα (vid)
Με τον Μπραντ Όλεσον να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αισιοδοξία για… απάντηση στο «break» του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.
Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ενόψει του αυριανού τρίτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό.

 Ο Μπραντ Όλεσον που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι λόγω διαστρέμματος που υπέστη στο πρώτο, νιώθει καλύτερα, βγήκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και έκανε σουτ και κάποια σπριντ και πιθανότατα ο Τσάβι Πασκουάλ θα τον έχει κανονικά στην διάθεσή του.
Ο Αμερικανός γκαρντ, δεν είναι 100% έτοιμος και δεν έχει τον ίδιο ρυθμό, αλλά η κρισιμότητα του αγώνα δεν αφήνει και πολλές επιλογές στο τεχνικό επιτελείο των Καταλανών.
 Η προπόνηση είχε ιδιαίτερη ένταση και στις δηλώσεις τους οι παίκτες, ήταν αισιόδοξοι πως παρά την δυσκολία του αγώνα και την «καυτή» έδρα των «ερυθρόλευκων», θα καταφέρουν στη χειρότερη περίπτωση να γυρίσουν την σειρά στην έδρα τους και η πρόκριση στο Final Four να κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: