moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Preview Champions League

 Preview Champions League

Βραδυα Champion League η αποψινη με ζευγαρια φωτια αλλα και επαναληψη του περσινου
Δειτε αναλυτικα  το preview των ομαδων που συμετεχουν στις αποψινες αναμετρησεις

Ανάλυση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Club-Atlético-de-Madrid-vs-Real-Madrid-CF-2015-UCL-Cuartos-de-Final-Fondo-HD
(21.45) Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 

Προϊστορία: Σε 19 αναμετρήσεις στο Βιθέντε Καλδερόν, σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν και Κόπα ντελ Ρέϊ, η προϊστορία είναι 4-4-11.
 Σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πέρυσι για πρώτη φορά στον τελικό της Λισαβώνας με την Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί στην παράταση με σκορ 4-1.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Σε ένα ψυχοφθόρο match up, η Ατλέτικο κατάφερε να αποκλείσει την Λεβερκούζεν στη διαδικασία των πέναλντι.
Στην κανονική τους διάρκεια οι δύο αναμετρήσεις έληξαν με το ίδιο σκορ, 1-0 κι έτσι οι ομάδες αναγκάστηκαν να περάσουν από αυτήν την άχαρη διαδικασία με τους Γερμανούς να μην είναι καθόλου ψύχραιμοι από τα 11 βήματα. Τ
ώρα πια στο δρόμο της Ατλέτικο βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης σε μια επανάληψη του περυσινού τελικού, σε προημιτελική όμως φάση και σε διπλούς αγώνες.
 Όλοι θυμόμαστε πέρυσι πως η ομάδα του Σιμεόνε ήταν μια ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου, δέχτηκε όμως την ισοφάριση στο 93΄ από τον Ράμος και στην παράταση κατέρρευσε.
Από κει και μετά η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει πάρει βαρέως αυτό το αποτέλεσμα και όπου βρει την Ρεάλ την “δέρνει”.
Σε 6 συνολικά αναμετρήσεις από τον Μάϊο κι έπειτα η Ατλέτικο μετρά 4 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ στο Βιθέντε Καλδερόν όχι μόνο την κερδίζει αλλά δε δέχεται καν γκολ.
 Γενικότερη πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και φέτος με χαρακτηριστικό πως σε 4 εντός έδρας αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ.
Στην Πριμέρα βρίσκεται στην 3η θέση και δύσκολα θα επαναλάβει φέτος το περυσινό κατόρθωμα της κατάκτησης του τίτλου.
Φέτος δυσκολεύεται πολύ στο γκολ διότι τις έφυγαν βασικότατα στελέχη που μπορούσαν να πάρουν την ομάδα πάνω τους σε κρίσιμες στιγμές και να καθαρίσουν ένα ματς όπως ο Ντιέγκο Κόστα.
Εκεί οφείλει και τις πολλές απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα.
 Πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη δήλωσε ο Σιμεόνε προσθέτοντας πως κάθε ομάδα έχει τα δικά της δυνατά σημεία και αυτά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί.
Μοναδικός απών ο αρχηγός Ραούλ Γκαρσία.

Πιθανή 11άδα: Oblak, Juanfran, Miranda, Godín, Gámez, Arda Turan, Tiago, Suárez, Koke, Griezmann, Mandžukić
Απουσίες: Raúl García(;)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λίγο έλειψε να μπει σε περιπέτειες η Ρεάλ στη φάση των “16” κατά τη διάρκεια ενός μίνι ντεφορμαρίσματος που πέρασε και που της στοίχισε πολύτιμους βαθμούς.
Ενώ είχε σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το 0-2 στη Βέλτινς Αρένα επί της Σάλκε, στον επαναληπτικό παρολίγο να έχουμε κηδεία καθώς οι Ισπανοί μπήκαν χαλαρά και στο τέλος βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-4 παρακαλώντας τον διαιτητή να σφυρίξει πρόωρα τη λήξη για να προκριθούν. Από κει και πέρα η βασίλισσα δείχνει να συνέρχεται κάνοντας 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και μειώνοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους 2 βαθμούς.
 Τιμή να αγωνίζεται κόντρα στον Σιμεόνε αλλά παράλληλα και αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα του τόνισε πως είναι ο Κάρλο Αντσελότι οι μονομαχίες των δύο ομάδων.
 Στη συνέχεια πρόσθεσε “δεν έχει σημασία με τι σύστημα θα κατεβάσει την ομάδα του, αυτοί οι αγώνες εκτός από τακτικές απαιτούν πάθος, δύναμη και αγωνιστικότητα”.
Πλήρης η αποστολή των φιλοξενούμενων εκτός των Κεντίρα και Κοεντράο που απουσιάζουν αρκετό καιρό.
Πιθανή 11άδα: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modrić, James, Bale, Benzema, Ronaldo
Απουσίες: Khedira, Coentrão

Εκτίμηση: Σίγουρα το σκληρό παιχνίδι που έχει να αντιπαραθέσει η Ατλέτικο απέναντι στην τεχνικά και ποιοτικά ανώτερη Ρεάλ, μέχρι σήμερα έχει αποφέρει καρπούς, καθώς στις περισσότερες αναμετρήσεις σκοπός του Σιμεόνε είναι να μην αφήσει την αντίπαλο να αναπτύξει το γρήγορο επιθετικό της παιχνίδι. Μέχρι τώρα το καταφέρνει περίφημα, παίρνοντας πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και μέσα στο Μπερναμπέου. Αυτή τη φορά όμως η Ρεάλ πρέπει επιτέλους να μπει πιο υποψιασμένη, να γίνει κι αυτή με τη σειρά της σκληρή όσο μπορεί και να πετύχει και κανένα γκολ κάποια στιγμή. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, δεν πιστεύουμε πως η Ρεάλ θα χάσει για ακόμα μια φορά αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να κερδίσει κιόλας.

Ανάλυση Γιουβέντους – Μονακό

Juventus-FC-vs-AS-Monaco-14-April-2015-UEFA-Champions-League-Quarter-Final-4K-Wallpaper
(21.45) Γιουβέντους – Μονακό

Προϊστορία: Σε μια μόλις αναμέτρηση τη σεζόν ’97-98 στο Τορίνο, η Γιουβέντους είχε επικρατήσει με σκορ 4-1.
Γιουβέντους: Με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες η Γιουβέντους έπιασε στον ύπνο τους αφελείς Γερμανούς της Ντόρτμουντ.
 Με την τακτική που ακολουθεί ο Αλέγκρι δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μην κάνει τη ζημιά σε μια ομάδα που επιτίθεται κατά κύματα και αφήνει ακάλυπτα τα νώτα της.
Επαγγελματική δουλειά από τους Ιταλούς χωρίς να ιδρώσουν.
 Στην Ιταλία κάνει πλάκα, το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και καιρό εντυπωσιάζοντας όλο τον πλανήτη με τα αγαπημένα της σκορ 1-0.
 Βέβαια το Σάββατο έδωσε απλόχερα τη νίκη στην Πάρμα για να την βοηθήσει να σωθεί, προετοιμάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα επόμενα χρόνια αν κι εφόσον χρειαστεί κάποια στιγμή κάποιο τρίποντο για να πάρει πρωτάθλημα τότε θα φανερωθούν τα χρωστούμενα.
Η πρόφαση φυσικά είναι οτι ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτά με βάση το βεβαρημένο παρελθόν της Μεγάλης Κυρίας δεν πρέπει να τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που ίσως παίζει το κατενάτσιο καλύτερα και από ιταλική ομάδα.
Είναι πραγματικά άξιον απορίας ποια από τις δύο ομάδες θα τολμήσει να ρισκάρει έστω και λίγο. Διότι αυτό που παίζει η Γιουβέντους σε αγώνες όπως για παράδειγμα εντός έδρας με την Έμπολι λέγεται κατενάτσιο.
Μέσα στο Τορίνο κάνει το παιχνίδι η Έμπολι και η Γιουβέντους παίζει με αντεπιθέσεις.
Αυτό που έκανε δηλαδή και με την Ντόρτμουντ και της βγήκε σε καλό.
Αυτή είναι και η καλύτερη τακτική για να πάει μια ομάδα μπροστά σε μεγάλες διοργανώσεις όταν μεσοεπιθετικά έχει τα στελέχη για να βγάζουν γρήγορες αντεπιθέσεις.
Με την πιθανή απουσία του Πίρλο αλλά και του Πογκμπά, μένει ο Βιντάλ σαν μοναδικός μπαλαδόρος μεσοεπιθετικός που μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα από την άμυνα προς την επίθεση και να ανοίξει παράλληλα το παιχνίδι αν και η θέση του δεν είναι για να γυρνάει τόσο πίσω, αναγκαστικά δε βλέπουμε ποιος άλλος παίκτης μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά.

Πιθανή 11άδα: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pereyra, Marchisio, Vidal, Evra, Morata, Tévez
Απουσίες: Pogba, Asamoah, Caseres, Pirlo(;), Barzagli(;)

Μονακό: Η ομάδα του Ζαρντίμ κατάφερε να αποκλείσει μια από τις ομάδες που παίζει το πιο θεαματικότερο ποδόσφαιρο φέτος στην Ευρώπη, την Άρσεναλ και να υποστούμε απόψε να δούμε έναν προημιτελικό που βάσει των αρχικών δεδομένων αναμένεται άθλιος ποιοτικά.
 Εκμεταλλεύτηκε άριστα στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο τα κενά της ομάδας του Βενγκέρ κι έχοντας παράλληλα απίστευτη τύχη πήρε το απίστευτο προβάδισμα πρόκρισης 1-3, μια ομάδα που βάζει ένα γκολ μάξιμουμ στους αγώνες της ύστερα από αίτηση στο Πριγκιπάτο.
Το πόσο λίγη είναι φάνηκε στον επαναληπτικό όπου γνώρισε την ήττα μόνο με 2-0 και πάλι λόγω της τεράστιας φετινής της τύχης (ή ευρυ-φαρδίας πείτε το όπως θέλετε) πήρε την πρόκριση.
Αυτή η Μονακό είναι χειρότερη και από την ομάδα επί εποχής Άκη Ζήκου.
Τέλος πάντων, σήμερα η Μονακό θα κατέβει να παίξει τι άλλο, είναι για δυνατούς λύτες, Άμυνα, Άμυνα και πάλι Άμυνα!!!
Φυσικά μέσα στο Τορίνο δε μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.
Ο Καρβάλιο επέστρεψε, η ομάδα δείχνει καλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα μάχεται για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Για να λέμε και τα καλά της, για να δεχτεί γκολ πάλι πρέπει να φτύσει αίμα ο εκάστοτε αντίπαλος. Εκτός αποστολής Τραορέ και Μπακαγιόκο ενώ ο Τουλαλάν που είχε κάποιες ενοχλήσεις λογικά θα δώσει κανονικά το παρόν.
Αν προκύψει κάτι και δεν αγωνιστεί θα είναι πολύ μεγάλη απώλεια.

Πιθανή 11άδα: Subašić, Fabinho, Carvalho, Abdennour, Kurzawa, Toulalan, Kondogbia, Dirar, Moutinho, Martial, Berbatov
Απουσίες: Traoré(;), Bakayoko

Το πλήρες πρόγραμμα των προημιτελικών

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των προημιτελικών του Champions League, όπως ειχε προκυψει λίγη ώρα μετά την κλήρωση.

Το πλήρες πρόγραμμα των προημιτελικών
Πρώτοι αγώνες

Τρίτη 14 Απριλίου
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης
Γιουβέντους-Μονακό

Τετάρτη 15 Απριλίου

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα
Πόρτο-Μπάγερν Μονάχου

Επαναληπτικοί αγώνες

Τρίτη 21 Απριλίου

Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν
Μπάγερν Μονάχου-Πόρτο

Τετάρτη 22 Απριλίου
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης
Μονακό-Γιουβέντους

Δεν υπάρχουν σχόλια: