moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Βαλτε και...κλαφτε

Βαλτε και...κλαφτε
 
 
Εφυγε και το Πασχα ,τελειωνει και το Πρωταθλημα ,ανοιξη,ερχεται καλοκαιρακι και η αγωνιστικη περιοδος θα ξεκινησει για ολους πολυ νωρις οχι μονο για την Super League αλλα και λογω των προκριματικων αναμετρησεων για το Champions και Europa League .
Αυτο σημαινει πως οι...πρωτες ομαδες της πρωτης πενταδας πρεπει να ειναι ηδη προετοιμασμενοι στα πλανα τους και να εχουν κανει νωρις νωρις τις μεταγραφικες τους επιλογες.
Μεσα σε αυτες τις...πρωτες ομαδες ειναι και ο Παναθηναικος που ψαχνει εναγωνιως κοροιδα θα τα ελεγα εγω να χωσουν μπαγιοκο για να γινουν μεταγραφες ;αναλογως του πακετου που θα χωσουν θα φανει και το κατα ποσο θα ειναι πετυχημενες οι προκριματικες αναμετρησεις γαι την Ευρωπαικη συνεχεια του Παναθηναικου στους ομιλους βεβαια και οχι για ολη την διαρκεια εννοειται.
Και μετα ετσι και περασει ο Πανναθηναικος στους ομιλους?Να δεις καμαρι ο Γιαννακης...
Εγω ημουν αυτος θα λεει που βρηκα τους οικονομικους συμαχους και ο Παναθηναικος μας συμετεχει στους ομιλους...λες και θα εχει κατακτησει το Champions League θα κανει ..αλλα μια απο την τσεπη του δεν υπαρχει περιπτωση να βαλει ΠΟΤΕ...
Αυτο ξεχαστε το..
Βαλτε λοιπον τα λεφτακια σας για να συμετεχει ο Παναθηναικος σε μερικες αγωνιστικες να καμαρωνει και κλεβει την δοξα απο τα λεφτα σας ο Γιαννακης και μετα κλαφτε τα γιατι ετσι ομαδα δεν γινεται.
Αν δεν πεσουν λεφτα σε ολοκληρωτικο σχεδιασμο με σωστες μεταγραφες και σε σωστο προπονητη (μην μου πειτε πως τις..σωστες μεταγραφες θα τις κοουτσαρε ο..Αναστασιου ετσι?)
Βαλτε φραγκα λοιπον και κλαφτε τα και εμεις εδω ειμαστε για να κλαψουμε μαζι σας αλλα απο τα γελια...
Μαζι με μας θα γελασουν και οι...πετρες 
 

Ιδου και η ειδηση
 
Σε αναζητηση οικονομικων συμαχων ο Αλαφούζος 
 

O Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συναντήσεις με εύπορους φίλους του Παναθηναϊκού, θέλοντας να τους πείσει για το project και να βοηθήσουν οικονομικά.

Η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, καθώς ο στόχος θα είναι το πρωτάθλημα, ενώ το Τριφύλλι θα πρέπει να επιστρέψει στις καλές του παρουσίες στην Ευρώπη, καθώς πέρα από το όνομά του πρέπει να σκεφτεί και τα οικονομικά του.

Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν και από την στιγμή που οι «πράσινοι» θα πρέπει το καλοκαίρι να βελτιώσουν το ρόστερ τους, απαιτούνται και χρήματα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport», ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει επαφές με επιφανείς οικονομικά φίλόυς του Παναθηναϊκού προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού θα στηριχτεί στο project του θέλοντας να πείσει όσους βοήθησαν οικονομικά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και αυτούς που σκοπεύουν να το κάνουν τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: