moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Πάνε Βαρκελώνη Σπανούλης-Χάντερ

Πάνε Βαρκελώνη Σπανούλης-Χάντερ 


Οι Σπανούλης και Χάντερ θα ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη και αναμένεται να αγωνιστούν στο πρώτο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς της Τετάρτης (15/4). 
Σε καλύτερη κατάσταση ο αρχηγός, δεν έχει υποχωρήσει απόλυτα το αιμάτωμα του Αμερικανού σέντερ, αλλά θα το παλέψει. 

Πάσχα στο ΣΕΦ από τους Πειραιώτες που έμειναν μέχρι αργά το βράδυ στο γήπεδο.
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έκανε Πάσχα στο ΣΕΦ, μένοντας στο γήπεδο μέχρι αργά το βράδυ, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για την προημιτελική σειρά των playoffs της Euroleague κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Οι Πειραιώτες θα δώσουν το πρώτο τους ματς κόντρα στους Καταλανούς το βράδυ (20:00, NOVA) της Τετάρτης (15/4), ενώ η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (17/4, 22:00).
Ο Βασίλης Σπανούλης ακολούθησε για μία ακόμη φορά μέρος του προγράμματος μαζί με την ομάδα, συν την αποθεραπεία του.

Έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του, αισθάνεται καλύτερα, αλλά παίκτης, προπονητικό-τιμ και οι γιατροί των ερυθρολεύκων, λειτουργούν τις τελευταίες μέρες με το σκεπτικό να αναρρώσει ο αρχηγός πλήρως από τον τραυματισμό του (μερική ρήξη έσω πλατύ μυ, πάνω από το δεξί γόνατο).

Για αυτόν τον λόγο ο έμπειρος γκαρντ δεν έχει ακόμη πιέσει το πόδι του, μη κάνοντας κανονικά προπόνηση κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, δηλαδή συνεχίζοντας να μένει εκτός από το κομμάτι των επαφών.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη και το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής και πάλι, ύστερα από ένα μήνα απουσίας του από την αγωνιστική δράση (τελευταία συμμετοχή στις 13 Μαρτίου στο ΣΕΦ με Φενέρμπαχτσε). Δεν είναι απόλυτα έτοιμος, λογικό είναι, αλλά αναμφισβήτητα με την εμπειρία του, αλλά και με την προσωπικότητα του, ξέρει το πως να διαχειριστεί τον εαυτό του κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων.
 Οι ερυθρόλευκοι δεν χρησιμοποίησαν νωρίτερα τον αρχηγό στα παιχνίδια της ομάδας, καθώς τόσο ο αθλητής, όσο και το προπονητικό-τιμ, εκτίμησαν πως δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουν την γρήγορη επάνοδο του καθώς υπήρχε κίνδυνος υποτροπής.

Ο Οθέλο Χάντερ δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα για μία ακόμη μέρα, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά και την αποθεραπεία του, έχοντας τραυματιστεί στο ισχίο του δεξιού του ποδιού. Έχει ένα αιμάτωμα, το οποίο σιγά-σιγά θεραπεύεται, αλλά ακόμη δεν έχει υποχωρήσει. Δεν μετέχει ακόμη στη προετοιμασία του Ολυμπιακού για την προημιτελική σειρά, αναμφισβήτητα και να αγωνιστεί κόντρα στη Μπαρτσελόνα δεν θα είναι 100% υγιής και έτοιμος, αλλά επειδή τα κρίσιμα και καθοριστικά ματς είναι προ των Πυλών, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Όλα, πάντως, δείχνουν, πως θα το παλέψει!
Και ο Αμερικανός σέντερ, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης, θα ταξιδέψουν κανονικά μαζί με την ομάδα στη Βαρκελώνη και πολλά θα φανούν στην προπόνηση που θα κάνει η ομάδα την Τρίτη (14/4) επί ισπανικού εδάφους.

Το προπονητικό-τιμ έχει αναλύσει στον μέγιστο βαθμό το αγωνιστικό προφίλ της Μπαρτσελόνα, τα βίντεο έχουν πάρει φωτιά, έχοντας μεταφέρει στους παίκτες τα δυνατά, αλλά και τα αδύναμα σημεία των Καταλανών, στα οποία και θα στοχεύσουν ώστε εκεί να "χτυπήσουν" τους Ισπανούς.
Στο ενδεχόμενο που δεν καταφέρει ο Οθέλο Χάντερ να αγωνιστεί στο πρώτο ματς της σειράς, στο "5", πέρα από τους Μπράιαντ Ντάνστον και Βασίλη Καββαδά, αναμένεται να δοκιμαστούν σε ρόλο σέντερ για κάποια λεπτά, αν και εφόσον χρειαστεί τόσο ο Δημήτρης Αγραβάνης, όσο και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: