moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

"Θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του Αλέξανδρου"

"Θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του Αλέξανδρου"


Ο Κ. Καραπαπάς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο ενός παιδιού, του Αλέξανδρου, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Όνειρο του να δει από κοντά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την αγαπημένη του ομάδα και να γνωρίσει τον Μήτρογλου.
Στην εκπομπή του Alpha "Πάμε Πακέτο" φιλοξενήθηκε ένα μικρό παιδί, ο Αλέξανδρος, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ο οποίος έχει ως όνειρο να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά στη ζωή του. Με σχόλιο του στο facebook, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού, γνωρίζοντας και από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, τον Κώστα Μήτρογλου. Αξίζουν πολλά μπράβο στη διοίκηση για την άμεση προθυμία της στο θέμα.
Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά:
"Μου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Τρ. ο οποίος μου μίλησε για το θέμα της εκπομπής "Πάμε πακέτο" και για ένα παιδί που συγκίνησε όλο τον κόσμο και είπε στην εκπομπή ότι ονειρεύεται ένα παιχνίδι στο Καραισκάκη για να δει τον Ολυμπιακό μας.

Εκτός απο το Βασίλη μου έχουν στείλει πολλοί άλλοι, αδέρφια μας, μήνυμα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ήδη έχουμε επικοινωνήσει με την εκπομπή και προφανώς θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού! Και ο Αλέξανδρος θα γνωρίσει και τον αγαπημένο του Κώστα Μήτρογλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: