moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου:Θελει να διαλυσει την λιγκα για να καλυψει την αν

Κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου:Θελει να διαλυσει την λιγκα για να καλυψει την ανυπαρξια του


Ετσι ακριβως ειναι φιλοι μου..
Το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου του κοσμου του και του Βαγγελη Μαρινακη εχει αποφασισει να διαλυσει την Super League καλα και ντε..εφοσον δεν μπορουν οχι να κατακτησουν το τροπαιο της αλλα ουτε να ακολουθησουν το Ολυμπιακο εδω και πολλα πολλα χρονια.

Η συμαχια στηθηκε ευθαρσως κανενα ηγετης της Λιγκα της ΕΠΟ η δεν ξερω και εγω ποιος αλλος αρμοδιος δεν τους ειπε τι ειναι αυτο ρε μαγκες? τι κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου? πατε να μας κανετε μπουρδελο το ποδοσφαιρο? και ετσι τα παληκαρια ανενοχλητα και με την ανοχη ολων παραγοντων ομαδων Κρατικων και θεσμικων λειτουργων συνεχισαν να καταστρεφουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο χρησιμοποιωντας τα media  τους για να ξεσηκωσουν τους ανεγκεφαλους οπαδους τους και να εκβιαζουν τις εκαστοτε Κυβερνησεις και αν δημιουργουν πελατεικες σχεσεις με την Πολιτεια με μερικες χιλιαδες ψηφαλακια και αδιαφορωντας βεβαια για τις συνεπειες ,επεισοδια,βια νεκρους τραυματιες ολα οσα κανουν εδω και χρονια δηλαδη.
και ολα αυτα επειδη εχουν αποφασισει να το παιζουν προεδροι και...ιδιοκτητες ομαδων και να μην βαζουν απολυτως μια στις ομαδες τους δηλαδη να μην επενδυουν μια στο Ελληνικο ποδοσφαιρο οπως κανει ο Μαρινακης που εχει επενδυσει εκατομυρια ευρω και αυτοι οχι μονο δεν επενδυουν αλλα εχουν χρεωσει και με εκατομυρια ευρω το Ελληνικο Δημοσιο και συνεχιζου να χρωστανε και στο δημοσιο αλλα και σε παικτες και τοσα χρονια με την ανοχη ΟΛΩΝ συνεχιζουν να παιζουν στην Super League.
E,αφου ειδαν και ετσι οτι δεν γινεται τιποτε αποφασισαν να την διαλυσουν και να μαζευει το τριο αυτο ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟ και να δημιουργησουν αλλη...Λιγκα να βρουν και τιποτε κοροιδα να τα παρασυρουν και αυτα στην καταστροφη απλα και μονο για να καλυψουν το κομπλεξ τους και την ανικανοτητα τους να διοικησουν..γιατι δεν θελουν να διοικησουν και να κατακτησουν..να επενδυσουν εκβιαζοντας θελου και μονο να γινουν μεγαλομετοχοι σε κανεναν ΟΠΑΠ να στηνουν νεα media  ξερουν αλλα ενα ευρω για μεταγραφη η για τα  χρεη στο δημοσιο ουτε λεξη.
Ηρθαν τα λαμογια και οι λαθρεμπορες να διωξουν τους μοικοκυρηδες δηλαδη?
Τωρα τα βαζουν με την ΝΟΒΑ ο Παναθηναικος δεν θελει να τους κανει δηλωσεις...οταν το καναμε εμεις και δικαιολογημενα επεσαν να μας φανε τα media  τους αλλα και η ΝΟΒΑ τωρα ομως ? τσιμουδια...
Ο Τιγρης θελει να κοψει λεει την επιχορηγηση απο τον ΟΠΑΠ στις ομαδες ολες εννοειται ετσι?
Τις εκβιαζει για να τις παρει μαζι του ,μαζι με το τριο να πανε σε αλλη...λιγκα και να καταστρεψουν μια και καλη την Λιγκα και το Ελληνικο ποδοσφαιρο..αφιαφορωντας για τηνΔιεθνη ξεφτυλα.
Ο Κοντονης απλα εχει χασει την μπαλλα και μονο απειλει για κεκλεισμενων των θυρων και δεν μπορει να βρει λυση για αυτοδιοιηκητο της Λιγκας και της Κρατικης παρεμβασης και το μπαχαλο συνεχιζεται.
ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΙΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
Κατι τετοι σας χρειαζεται για να στρωσετε...
Διαβαστε πιο κατω την ειδηση για το καλοστρωμενο σχεδιο τους και η Πολιτεια κοιμαται...

Αποφασισμένοι να διαλύσουν την Superleague

 
Το 2006 μετά από προτροπή του Προέδρου της Skoda Ξάνθη Χρήστου Πανόπουλου και με την σύμφωνη γνώμη αλλά και την στήριξη των Ολυμπιακού (Σ.Κοκκαλη), Παναθηναϊκού (Γ.Βαρδινογιαννη) και ΑΕΚ (Ν. Νικολαϊδη) δημιουργήθηκε η Σούπερ Λιγκ με σκοπό όχι μόνο να αλλάξει το όνομα της ΕΠΑΕ, αλλά να οδηγήσει την πρώτη επαγγελματική κατηγορία σε μια νέα εποχή.
Τότε μάλιστα υπήρχαν και ομάδες που αντιδρούσαν όπως  ο ΠΑΟΚ, όμως στο τέλος συμφώνησαν να συμπλεύσουν για το καλό του ποδοσφαίρου.
Εννέα χρόνια μετά αυτό το οικοδόμημα είναι έτοιμο να τιναχθεί στον αέρα από τις ίδιες τις ΠΑΕ και συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.
Οι τρεις ομάδες σε μια άτυπη συμμαχία προσπαθούν να πολεμήσουν το «κατεστημένο» που σύμφωνα με τους Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σε πρώτη φάση γίνεται προσπάθεια να «σπάσει» η συμφωνία της Σουπερ Λιγκ με τη NOVA με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να δείχνουν αντίθετοι στην επέκταση της κεντρικής  διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και την ΑΕΚ που έρχεται από την Football League να είναι με το μέρος των «συνεταίρων». Μάλιστα αυτή η άποψη ενισχύθηκε όταν την Πέμπτη (20/3) ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε πως δεν θα δώσει το παρών στην σύσκεψη με θέμα την επέκταση της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μεγάλης κατηγορίας για τη διετία 2017-2019, ανάμεσα σε εκπροσώπους της Super League και της διοίκησης της NOVA, με αποτέλεσμα η σύσκεψη να μην γίνει.
Σε δεύτερη φάση  Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βάζουν στο παιχνίδι και την χορηγική συμφωνία του ΟΠΑΠ, μετά την άρνηση τους να υπογράψουν το έγγραφο της Super League, με το οποίο ο συνεταιρισμός θέτει θέμα περί ασυμβιβάστου στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του στον Οργανισμό και στην ΑΕΚ.
Αλαφούζος και Σαββίδης  θεωρούν πως δεν υφίσταται ούτε νομικό, αλλά ούτε καν ηθικό ασυμβίβαστο και ας μη υπάρχει διευκρίνηση από τον ΟΠΑΠ, ενώ έχει αρχίσει να διαρρέει πως η διοίκηση του Οργανισμού προβληματίζεται για το εάν θα συνεχίσει να είναι χορηγός της Σουπερ Λιγκ. Ωστόσο σύμφωνα με τις διαρροές αφορμή δεν είναι η κόντρα ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα κρούσματα βίας, για τα οποία πάντως υπάρχουν ρήτρες στην συμφωνία ΟΠΑΠ με Σουπερ Λιγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: