moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Oι κληρώσεις για τα προημιτελικά του Champions και του Europa League

Oι κληρώσεις για τα προημιτελικά του Champions και του Europa League

 
 
Κληρώνει το μεσημέρι για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις στη Νιόν. Στις 13:00 η διαδικασία για τα προημιτελικά του Champions League και μια ώρα μετά ακολουθεί το Europa League.
Στη Νιόν στρέφονται τα βλέμματα το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς θα γίνουν οι κληρώσεις για τα προημιτελικά του Champions και του Europa League. Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό και Μπάγερν θα μπουν στην κληρωτίδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στις 13:00. Σε αντίθεση με την προηγούμενη φάση, πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη διαδικασία, καθώς είναι δυνατό να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα ή που συνυπήρχαν στη φάση των ομίλων. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 14 και 15 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (21 και 22 Απριλίου), με τις ομάδες που βγαίνουν πρώτες από την κληρωτίδα να αγωνίζονται αρχικά στην έδρα τους κι εν συνεχεία εκτός. Οι ημιτελικοί θα γίνουν 5-6 και 12-13 Μαΐου, ενώ ο τελικός του Champions League στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

inner

Στις 14:00 θα ακολουθήσει η κλήρωση για τους «8» του Europa League, με συμμετέχουσες ομάδες τις Μπριζ, Ντνίπρο, Ντιναμό Κιέβου, Φιορεντίνα, Νάπολι, Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ και Ζενίτ. Μοναδικός περιορισμός είναι πως δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την Ουκρανία και τη Ρωσία, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στις σχέσεις των δύο χωρών. Οι προημιτελικοί θα γίνουν στις 16 και 23 Απριλίου με τις ομάδες που βγαίνουν πρώτες από την κληρωτίδα να αγωνίζονται αρχικά στην έδρα τους κι εν συνεχεία εκτός. Οι ημιτελικοί θα γίνουν 7 και 14 Μαΐου, ενώ ο τελικός στις 27 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας.

inner

Σημειώνεται πως φέτος δεν θα γίνει και η κλήρωση για τις «διασταυρώσεις» των ημιτελικών, αλλά στις 24 Απριλίου θα γίνει νέα κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της τετράδας σε Champions και Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: