moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στη Σόφια για εμπειρίες!

Στη Σόφια για εμπειρίες!

Στη Σόφια για εμπειρίες!

Η αποστολή του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, βρίσκεται στη Σόφια. Το πρωί της Παρασκευής αναχώρησε αεροπορικώς η ερυθρόλευκη αποστολή την οποία συνοδεύει η Γενική Διευθύντρια του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
Ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος με τρεις αθλητές στο Διεθνές Ανοιχτό Πρωτάθλημα ''Sofia Open'' που διεξάγεται  το Σαββατοκύριακο στη Βουλγαρία. Οι ερυθρόλευκοι αθλητές, Γιάννης Κατσίμπρας (κατηγορία Ανδρών -80kg), Κυριάκος Πολυδούλης  (κατηγορία Εφήβων -51kg) και Μαριέττα Γαλανομάτη (κατηγορία Νεανίδων -55kg) ταξίδεψαν με στόχο την αποκόμιση εμπειριών που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον και θα κυνηγήσουν τη διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα αφού ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα στις 27-28-29 / 3 / 2015 με εννέα αθλητές.
Και οι δυο διοργανώσεις θα διεξαχθούν με Ηλεκτρονικούς Θώρακες Dae Do ενώ οι αθλητές θα διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς (θα ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις στη πορεία) μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών που είναι οι άμεσοι στόχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: