moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Σε πεντε ημερες 5.000 διαρκειας με ..κλειστες Τραπεζες

Σε πεντε ημερες 5.000 διαρκειας με ..κλειστες Τραπεζες

 
Μετά τις 5 πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2015-16 δέχονται... επίθεση από παντού, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη εξαφανίσει 5.000 κάρτες, ρεκόρ διάθεσης για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τη νέα σεζόν, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφανίζουν καθημερινά τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-16!
Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι σε δύσκολους καιρούς που κάθε άλλο παρά ευνοούν τέτοιες κινήσεις, οι οπαδοί των ερυθρολεύκων σπεύδουν μαζικά και καθημερινά στο Φαληρικό γήπεδο ώστε να προλάβουν να εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στις κερκίδες του Ναού για την επόμενη σεζόν!

Μετά από τις 5 πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού έχουν δεχθεί... επιθέσεις από παντού και ήδη περισσότερα από 5000 έχουν κάνει φτερά!

Αυτό αποτελεί και νέο ρεκόρ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μάλιστα η ζήτηση αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες!

Δεν αποκλείεται περισσότερο από το μισό "Γεώργιος Καραϊσκάκης" να είναι... ρεζερβέ την αγωνιστική περίοδο 2015-16, αφού με τους ρυθμούς που κινούνται οι πωλήσεις των διαρκείας είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσουν το 1/2 της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: