moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Πρεμιερα στα φιλικα με την Ντούκλα Πράγας

Πρεμιερα στα φιλικα με την Ντούκλα Πράγας


Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Παρασκευή στο Ζέεφελντ.
Όλοι έχουν δώσει τα πάντα αυτές τις ημέρες για να πείσουν τον Μάρκο Σίλβα και πλέον έχει έρθει η ώρα για το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Είναι αυτό με την Ντούκλα Πράγας (19:15/NS1), εκεί όπου ο κόουτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους.
Ο Πορτογάλος τους έχει δει στις προπονήσεις, αλλά θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα σήμερα κόντρα στην τσεχική ομάδα. Είναι διατεθειμένος να τους δει όλους τους παίκτες και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα, όποιο και να είναι αυτό, δεν θα έχει καμία μα καμία σημασία, καθώς άλλα θέλει να δει ο Πορτογάλος.

Εκτός αναμέτρησης έμειναν οι τραυματίες Μαρτίνες και Μπενίτες, οι οποίοι έχουν μερικές ενοχλήσεις και ως εκ τούτου, δεν θα δώσουν το «παρών» στο πρώτο φιλικό για φέτος στην Αυστρία.

Η μεχρι στιγμης αναλυση των δυο ομαδων
DUKLA-PRAGA70x70Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η Ντούγκλα Πράγας, καθώς το πρωτάθλημα Τσεχίας ξεκινάει σε δέκα ημέρες. 
Πολύ καλή η παρουσία της μέχρι στιγμής στα παιχνίδια προετοιμασίας, μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε φιλικά που έχει δώσει, με την νίκη επί της Σέλτικ (3-5) να είναι αυτή που ξεχωρίζει. Φουλ του over σε όλα τα παιχνίδια, έχουν σημειωθεί συνολικά 28 γκολ, ενώ η ίδια έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 18 φορές.
Ελάχιστη κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε μόλις δύο ποδοσφαιριστές, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστεί κάποιον από τους παίχτες που την έφεραν στην τιμητική 6η θέση στο περσινό πρωτάθλημα. Χωρίς προβλήματα στο σημερινό παιχνίδι, που ουσιαστικά είναι και το πιο δυνατό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
Απουσίες:

16/8 Φιλικά: Φενερμπαχτσέ - ΟλυμπιακόςΣε αντίθεση με την σημερινή του αντίπαλου, ο Ολυμπιακός μετράει μόλις πέντε ημέρες προετοιμασίας και φυσικά το σημερινό είναι και το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Σίγα-σιγά ανεβαίνει και η ένταση των προπονήσεων με τον προπονητή Σίλβα να δίνει ιδιαίτερη βάση στην τακτική και στην φυσική κατάσταση των παιχτών. Θολό το μεταγραφικό τοπίο, κυρίως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον του Ελαμπντελαουί, που έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.
Μόλις την περασμένη Δευτέρα ενσωματώθηκαν στην ομάδα οι διεθνείς Κασάμι, Ντουρμάζ, Κασάμι, Μιλιβόγεμιτς και Ελαμπντελαουί και δύσκολα θα πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Μπενίτεζ λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς και δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

 

Σημερα Τετάρτη οπου ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, και θα αντιμετωπίσει την Ντούκλα Πράγας οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστούν με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά με τη δεύτερη εμφάνιση.
Αυτή είναι η μπλε, η οποία έκανε την... εμφάνισή της και στην παρουσίαση της φανέλας και της συνεργασίας του Θρύλου με την Adidas.
Πάντως, και ο κόσμος περιμένει όχι μόνο να δει τους καινούργιους παίκτες, αλλά και τις καινούργιες εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: