moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ομπράντοβιτς: «Ολυμπιακός ή ΤΣΣΚΑ; Μόνο… Ρεάλ»

Ομπράντοβιτς: «Ολυμπιακός ή ΤΣΣΚΑ; Μόνο… Ρεάλ»

 
Στο ερώτημα Ολυμπιακός ή ΤΣΣΚΑ για τον τελικό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν… βιάζεται και ξεκαθαρίζει πως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν κοιτάζει τόσο μπροστά.

Ομπράντοβιτς: «Ολυμπιακός ή ΤΣΣΚΑ; Μόνο… Ρεάλ»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει τεράστια εμπειρία για να γνωρίζει πως όποιος κοιτάζει το… μεθεπόμενο βήμα κινδυνεύει να παραπατήσει. Έτσι στο ερώτημα για το ποια ομάδα εκ των Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ προτιμά για αντίπαλο σε πιθανό τελικό της Ευρωλίγκας για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, η απάντησή του δεν ξένισε. «Σκέφτομαι μόνο τον ημιτελικό με τη Ρεάλ και τίποτα περισσότερο», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός, που γνωρίζει τις δυσκολίες της αποστολής της ομάδας του, αλλά δεν χάνει την πίστη του γι’ αυτή.

«Είναι μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα. Θα πάμε στη Μαδρίτη με υψηλό κίνητρο και πιστεύω πως θα δείξουμε χαρακτήρα και θα έχουμε μια καλή παρουσία. Πρέπει να παίξουμε στο 120% για να τα καταφέρουμε, γιατί η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με τεράστια μπασκετική παράδοση, είναι πολύ δυνατή και παίζει στην έδρα της. Πιστεύω πάντως πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν σταματούν οι στόχοι μας στην πρόκριση του Final Four», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: