moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

«Βλέπει» Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός (video)

«Βλέπει» Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός (video)

«Βλέπει» Ταϊντέρ ο Ολυμπιακός

Σε πλήξη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σαφίρ Ταϊντέρ. Όπως γράφει η ιστοσελίδα «Gazzetta.it», οι πρωταθλητές Ελλάδας μαζί με την Τορίνο παρακολουθούν τον Γάλλο χαφ της Ίντερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Σασουόλο.
Ο 23χρονος άσος μπορεί να απασχολεί όντως τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός χαφ το καλοκαίρι. Μιλιβόγεβιτς και Εντινκά δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν στην ομάδα (είναι δανεικοί από Άντερλεχτ και Μονακό, αντίστοιχα), ενώ ο Κασάμι δεν αποκλείεται να φέρει μία εξαιρετική πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού και απομένει να φανεί πως θα επιστρέψει ο Γιάννης Μανιάτης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ταϊντέρ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκρενόμπλ το 2010 (26 συμμετοχέ ςκαι ένα γκολ) και έναν χρόνο αργότερα άφησε την πατρίδα του για την Ιταλία και την Μπολόνια. Στους «ροσομπλού» έπαιξε για τρεις σεζόν, έχοντας πετύχει 9 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από το καλοκαίρι του 2014 ανήκει στην Ίντερ, η οποία προτίμησε να τον στείλει δανεικό για να «ψηθεί» σε Σάουθάμπτον και Σασουόλο, αλλά έπαιξε μόνο στην Ιταλία (18 ματς, 2 τέρματα). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλγερινός είναι διεθνής και 24 φορές με την εθνική της πατρίδας του, ενώ έχει σκοράρει και δύο φορές με το εθνόσημο στο στήθος.
Απολαυστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια: