moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Λεπενιώτης: "780 με 790 εισιτήρια"

Λεπενιώτης: "780 με 790 εισιτήρια"

Ο διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, μίλησε για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων ενόψει του Final-4 στη Μαδρίτη.
Ο διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και μίλησε για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για το Final-4 της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη.

Για τα εισιτήρια: "Φέτος είναι πολύ δύσκολο, καθώς εμείς ως Ολυμπιακός έχουμε μόλις 780 με 790 εισιτήρια. Αυτό το Final-4 είναι ειδικών συνθηκών, διότι είναι η πρώτη φορά έπειτα από οκτώ χρόνια που συμμετέχει στην τετράδα η ομάδα της πόλης. 
Είναι σα να γίνεται Final 4 στο ΣΕΦ και να συμμετέχει ο Ολυμπιακός. 
Επίσης η Ευρωλίγκα, μετά το Final-4 στο Λονδίνο, ήθελε να πουλήσει τα εισιτήρια πολύ νωρίτερα και να μην περιμένει την τελευταία στιγμή τους Έλληνες και τους Ισραηλινούς να τα πάρουν, καθώς αν δεν προκριθούν αυτοί, θα υπάρχει πρόβλημα. 
Έτσι έμεναν λίγα εισιτήρια για κάθε ομάδα και το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν ότι προκρίθηκε τελευταίος, χρονικά, οπότε τα εισιτήρια της Μακάμπι τα πρόλαβαν οι Τούρκοι".

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του Ολυμπιακού: "Οι αιτήσεις είναι πολλαπλάσιες, οπότε μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα ικανοποιηθούν και φυσικά όχι όλοι. Προτεραιότητα θα έχουν οι παλιοί κάτοχοι και αυτοί που έχουν τα πιο ακριβά εισιτήρια. 
Παράλληλα, αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι τα εισιτήρια είναι προσωποποιημένα.
 Θα εκδοθούν μόνο αν εμείς δώσουμε το όνομα και τα στοιχεία του κατόχου και κάποιος θα μπει στο γήπεδο μόνο αν το εισιτήριο γράφει το όνομά του. 
Για αυτό οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην προμηθεύονται εισιτήρια από αναξιόπιστες πηγές. 
 Να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο το «Marine Tours», που είναι χορηγός του συλλόγου και εμείς δεν έχουμε δώσει εισιτήρια σε άλλα πρακτορεία. Μόλις ολοκληρωθεί η κατανομή θα υπάρξει ανακοίνωση, ενώ οι… τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά".

Για τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν από το σύλλογο μέχρι το Final-4: "Θα υπάρξει ακόμα μία σειρά από προϊόντα αφιερωμένη στη Μαδρίτη με θέμα «Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» με μπλουζάκια, κούπες και άλλα πράγματα.
 Επίσης, θα γίνει μία εκδήλωση στο κατάστημα με παίκτες της ομάδας λίγες ημέρες πριν φύγει για Μαδρίτη, ενώ και οι αγώνες της διοργάνωσης θα μεταδοθούν σε γιγαντοοθόνη στο κατάστημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: