moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

«Ισόβια» στον Πειραία η κούπα

«Ισόβια» στον Πειραία η κούπα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά οι Νέες Γυναίκες του Θρύλου κατέκτησαν πανάξια το πρωτάθλημα επικρατώντας με 10-5 της Γλυφάδας στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Αλίμου!
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο στις Νεάνιδες μια ακόμα κούπα πήρε το...δρόμο της για την τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού, αφού οι Νέες Γυναίκες κέρδισαν εύκολα με 10-5 την Γλυφάδα στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Οι «ερυθρόλευκες» του Γιάννη Μπενόπουλου αφού έκαμψαν με εντυπωσιακή ανατροπή την αντίσταση της Βουλιαγμένης στον ημιτελικό δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν να καταλήξει η κούπα σε άλλα χέρια εκτός από τα δικά τους.

Έτσι μετά από πολύ καλή εμφάνιση έφεραν το πρωτάθλημα στον Πειραιά το οποίο κατέκτησαν για τρίτη διαδοχική σεζόν πιστοποιώντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες πόλο του Θρύλου. Η παρουσία της ομάδας Νέων Γυναικών του Ολυμπιακού στην τελική φάση ήταν εντυπωσιακή και συνοδεύτηκε από έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Αρχικά οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν τον Πανιώνιο με 10-2 στο παιχνίδι της πρεμιέρας, ακολούθησαν οι επικρατήσεις με 4-15 σε βάρος του Ρεθύμνου, με τον Ηρακλή άνευ αγώνα (δεν προσήλθε ο αντίπαλος) και επί του Ιωνικού με 1-15 στη φάση των ομίλων. Στη συνέχεια μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό ο Ολυμπιακός ενώ έχανε με 3-7 μέχρι τα μέσα του τρίτου οκταλέπτου από τη Βουλιαγμένη, έφτασε στη νίκη με 10-7 για να νικήσει και με 10-5 τη Γλυφάδα στο μεγάλο τελικό.

«Καθάρισε» από νωρίς!

Όσον αφορά τον τελικό με τη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός τον...καθάρισε από νωρίς αφού προηγήθηκε από το πρώτο οκτάλεπτο με 4-0 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Πέττα, Ε. Πλευρίτου, Καλογεράκου και Νιαρχάκου. Μέχρι τα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με έξι τέρματα και είχαν αγκαλιάσει ουσιαστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρώτη σκόρερ για τον Θρύλου στον μεγάλο τελικό η Ελευθερία Πλευρίτου με 3 γκολ, από δυο σκόραραν οι Βάσω Πλευρίτου, Βίρνα Νιαρχάκου και από ένα οι Καλογεράκου, Πέττα, Μιχαηλίδου.

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 0-1 Πέττα (6:06), 0-2 Ε. Πλευρίτου (1:09), 0-3 Καλογεράκου (0:31), 0-4 Νιαρχάκου (0:01)

2ο οκτάλεπτο: 0-5 Νιαρχάκου (6:43), 0-6 Μιχαηλίδου (5:15), 1-6 Πάτρα (4:17), 2-6 Ελληνιάδη (2:35), 2-7 Β. Πλευρίτου (1:20)

3ο οκτάλεπτο: 2-8 Ε. Πλευρίτου (6:24), 2-9 Ε. Πλευρίτου (4:41), 3-9 Ελληνιάδη (2:41), 4-9 Κολτσίδα (1:07)

4ο οκτάλεπτο: 4-10 Β. Πλευρίτου (4:33), 5-10 Λούδη (1:06)

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-3, 2-2, 1-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ε. Πάτρα, Ελληνιάδη 2, Κολτσίδα 1, Λούδη 1, Μ. Πάτρα 1, Τσελέντη, Γρηγοροπούλου, Αντωνίου, Σ. Παπαναστασίου, Δ. Παπαναστασίου, Μιμίδη, Ντάσιου, Κόλλια, Ελευθεριάδη, Σωτηρέλη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 3, Β. Πλευρίτου 2, Νιαρχάκου 2, Καλογεράκου 1, Πέττα 1, Μιχαηλίδου 1, Σώρα, Δουρέκα, Φουντωτού, Σαφέτη, Π. Νίνου, Λιαπάκη, Ακριτίδου, Πουλοπούλου,

Μπενόπουλος: «Δεν θα επέτρεπαν σε κανένα να τους πάρει το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπενόπουλος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε στο osfp.gr : «Κατακτήσαμε άλλο ένα πρωτάθλημα γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Είχαμε πει με τα κορίτσια ότι μετά την ανατροπή που έκαναν στον ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη δεν θα επέτρεπαν σε κανένα να τους πάρει το πρωτάθλημα. Έτσι και έγινε, πήγαν όλα καλά, ήμασταν από την αρχή  συγκεντρωμένοι και είχαμε την κατάληξη που θέλαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: