moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Super League:Τα αποτελεσματα της 31ης αγωνιστικης

Super League:Τα αποτελεσματα της 31ης αγωνιστικης

 Η 31η αγωνιστική της  Super League ξεκινησε το Σάββατο 18/4 με τρεις αναμετρησεις την Κυριακή 19/4 με αλλες τρεις και ριχνει την αυλαια της την Δευτέρα 20 Απριλίου.
Η αγωνιστική δράση ξεκινησε το Σάββατο στις 15:00 με το παιχνίδι Παναιτωλικός – Καλλονή, οπου επικρατησε με 2-0 της Καλλονης ενώ στις 17:15 η Ξάνθη φιλοξενησε τον Εργοτέλη οπου την νικησε με 0-1.Το σπουδαιότερο ματς του Σαββατου διεξηγθη με τον ΠΑΟΚ
να δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Κέρκυρα οπου της επιβληθηκε με 0-1

«Κλειδώσε» το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στις 19:30 οπου του επιβληθηκε με 4-0 και κατεκτησε και μαθηματικα πλεον και τον φετεινο τιτλο του Πρωταθλητη Ελλαδος, ενώ στις 15:00 ο Παναθηναϊκός επαιξε  στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό οπου ητηθηκε με 2-1. Στις 17:15 ο Ατρόμητος αντιμετωπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα οπου ηρθαν ισοπαλοι με 1-1.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 19:30 με το ματς Βέροια-Αστέρας Τρίπολης.
Το παιχνίδι Νίκη Βόλου-Πλατανιάς δεν θα διεξαχθεί και θα κατοχυρωθεί στους φιλοξενούμενους με σκορ 3-0.
Με 3-0 χωρίς αγώνα θα κερδίσει και ο Πανιώνιος το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η 31η αγωνιστική

Σάββατο 18 Απριλίου

15:00 Παναιτωλικός – Καλλονή 2-0
17:15 Ξάνθη – Εργοτέλης 0-1
19:30 Κέρκυρα – ΠΑΟΚ  0-1
Κυριακή 19 Απριλίου

15:00 Πανθρακικός – Παναθηναϊκός (Novasports 2)
17:15 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
19:30 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (Novasports 1)

Δευτέρα 20 Απριλίου

19:30 Βέροια – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)

Παναιτωλικός - Καλλονή 2-0

Ύστερα από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, έπειτα από δύο μήνες, ο Παναιτωλικός έφτασε σε τρίποντο. Επικράτησε 2-0 της Καλλονής στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Superleague. Σκόρερ οι Μαρτίνες και Τσαμπούρης (αυτ.).

Η ταυτότητα του αγώνα 
Γήπεδο: Παναιτωλικού
Διαιτητές: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
4ος: Σπάθας (Πειραιά)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (65' Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κέβιν, Φωτάκης (62' Λαζάρ), Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (72' Μορένο)


ΚΑΛΛΟΝΗ (Β. Βλάχος): Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (46' Μίνγκας), Ναβάρο (46' Αράς), Πετρόπουλος (74' Ξύδας)

Γκολ: Μαρτίνες (16'), Τσαμπούρης (αυτ. 90'+2')
Κίτρινες: Άλβες (30'), Βιγιαφάνιες (71'), Γοδόι (89') - Καλτσάς (29')
Τελευταία φορά που είχε νικήσει ο Παναιτωλικός ήταν στις 14 Φεβρουαρίου, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Από τότε μέχρι σήμερα, δηλαδή ύστερα από περισσότερο από δύο μήνες, μετρούσαν μόνο ισοπαλίες και ήττες. Απέναντι στην Καλλονή οι Αγρινιώτες τα κατάφεραν, παίρνοντας το τρίποντο με 2-0.
Όχι ασφαλώς ότι υπάρχουν και πολλές ελπίδες για πεντάδα, απλά έπειτα από έξι ματς δίχως νίκη, η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν το ζητούμενο.
Από την άλλη η ΑΕΛΚ έμεινε στους 40 βαθμούς, σε μια δίκαιη ήττα, καθώς το ποδόσφαιρο που έπαιξε δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ανασκόπηση αγώνα

Καλύτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός, που προτού σκοράρει στο 16' με τον Μαρτίνες, με σουτ έξω από την περιοχή, είχε προειδοποιήσει στο 6' με τον Αργεντινό, όταν το σουτ που είχε επιχειρήσει υποχρέωσε τον Άλεξιτς σε δύσκολη απόκρουση. Οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, έδιναν πιο σίγουρα τη μπάλα ο ένας στον άλλον, την ίδια ώρα που η Καλλονή εμφάνιζε σημάδια έλλειψης συνεννόησης.
 Ειδικά οι κεντρικοί χαφ Κεϊτά και Καλτσάς. Μονάχα η αριστερή πτέρυγα λειτούργησε καλύτερα, με τους Γιορέντε και Μανούσο να είναι πιο απειλητικοί συγκριτικά με τους υπόλοιπους.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο κινητικοί, με τους Μαρτίνες, Κάπελ και Βιγιαφάνιες να προκαλούν ρήγματα στην άμυνα της ομάδας της Λέσβου.



Ήταν τέτοια η εικόνα των φιλοξενούμενων, που ο προπονητής Βαγγέλης Βλάχος αποφάσισε με την έναρξη του δεύτερου μέρους να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές. Μίνγκας και Αράς αντικατέστησαν Λεοζίνιο και Ναβάρο και η αλήθεια είναι πως καλυτέρευσε κατά πολύ η εικόνα.
 Ο Μάκης Χάβος είχε παράπονα από τον Κάπελ γιατί ξεχνούσε να βοηθήσει στην άμυνα, αφήνοντας την πλευρά του εκτεθειμένη.
Γενικά ήταν ανώτερη η ΑΕΛΚ στο δεύτερο μισό, αλλά μεγάλη φάση δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιήσει.
Στο 73' καταγράφηκε η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο, όταν το σουτ του Λαζάρ πέρασε πάνω από το δοκάρι.
Ανάλογη τύχη είχε και το χτύπημα φάουλ του Μίνγκα έξω από την περιοχή, όταν η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο.
Στο 82' τα ''καναρίνια'' σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία να ''καθαρίσουν'' το ματς και να μην μπουν σε περιπέτειες.
Ο Μαλεζάς έσκαψε τη μπάλα, ο Μαρτίνες έκανε μια γυριστή κεφαλιά και από θέση βολής η καρφωτή κεφαλιά του Μορένο σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Άλεξιτς.
Η Καλλονή πίεσε στα τελευταία λεπτά για να ισοφαρίσει, κάτι ωστόσο που είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ στην κόντρα.
Στις καθυστερήσεις, στο 90'+2', ο Λάζαρ πέταξε γρήγορα για τον Κάπελ, αυτός πήγε να δώσει πάσα στον Μορένο, όμως ο Τσαμπούρης που ερχόταν από πίσω άθελά του, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα goal και τα highlights της αναμετρησης 
 

Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1

Τζίλας
Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ξάνθης με 1-0 χάρη στο γκολ-πέναλτι του Τζίλας στο 66ο λεπτό.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Skoda Xanthi Arena
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Παπάζογλου, Καρυπίδης, Γουάλας, Παπαστεριανός (Κλέιτον 46'), Φλίσκας, Φερνάντεθ (Ομποντό 71'), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καπετάνος (Ράνος 46').

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Μποέ, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Καλέ (Χαντί 88'), Γκοργκς, Πίτσος, Λουβιόν, Χαλκιαδάκης, Τζίλας (Γκέντσογλου 76'), Ολαϊτάν (Ουλά 60').

Γκολ: Τζίλας (πέναλτι 66')
Κάρτες: Ολαϊτάν (32' κίτρινη), Παπάζογλου (40' κίτρινη) - (κόκκινη, 2η κίτρινη 65'), Ομποντό (κίτρινη 78'), Μπέρτος (κίτρινη 84').

 Με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Παπάζογλου.
Λίγο πριν την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένο Ολουμπάγιο Αντεφεμί που "έφυγε" από τη ζωή πριν τέσσερα χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Στο παιχνίδι μας τώρα, η Ξάνθη πραγματοποίησε τη χειρότερη της εμφάνιση τη φετινή περίοδο και σωστά ηττήθηκε από τον Εργοτέλη που ελπίζει πλέον βάσιμα σε παραμονή.

Ανασκόπηση αγώνα



  Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο για να καταλάβετε, στα πρώτα 35 λεπτά είχαμε 50 λάθη! Έτσι η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 39ο λεπτό, όταν ο Καλέ συνδυάστηκε ωραία με τον Χαλκιαδάκη, ο τελευταίος του την έδωσε πάλι, όμως ο Καλέ άργησε να πλασάρει τον Κυριακίδη.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 42' με τον Παντελή Καπετάνο, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.
Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος.
Τα πάντα άλλαξαν
Αναφερόμαστε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δυο ομάδες μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση, ενώ ο Λουτσέσκου πέρασε μέσα τον Κλέιτον. Πρώτη καλή στιγμή πάντως είχαμε για τον Εργοτέλη στο 54ο λεπτό με τον Τζίλας ο οποίος σούταρε από πλάγιο θέση.
Στο 65ο λεπτό ο Τάσος Παπάζογλου ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκοργκς και ο διαιτητής σωστά έδωσε την παράβαση και τη δεύτερη κίτρινη στον Έλληνα αμυντικό! Ο Τζίλας από τα 11 βήματα έκανε το 0-1 για τον Εργοτέλη στο 65'.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Εργοτέλης κράτησε έξυπνα τη μπάλα και δεν κινδύνευσε από την Ξάνθη. Μάλιστα οι παίκτες των Ακριτών δεν έδειχναν να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς.

Η φάση του αγώνα

Λίγες οι φάσεις στο παιχνίδι μας. Θα σταθούμε σε μία ενέργεια του Μπέρτου στο 84ο λεπτό, όταν και κλώτσησε τον Καλέ που ήταν πεσμένος κάτω. Για καλή του τύχη είδε μόνο την κίτρινη.

Ο διαιτητής

Άφησε κάποια δυνατά μαρκαρίσματα, ενώ σωστά απέβαλλε τον Παπάζογλου και έδωσε πέναλτι.

Ο mvp της αναμέτρησης

Ο Γκοργκς σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν από τους κορυφαίους του Εργοτέλη. Απροσπέλαστος, πάντα πρώτος στις φάσεις και κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή. Σπουδαία μεταγραφή.

 Τα goal και τα highlights της αναμετρησης 
 


Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 65ο λεπτό νίκησε 1-0 την Κέρκυρα με το καταπληκτικό γκολ-φάουλ του Έργκις Κάτσε.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Καρντόσο (77' Λεάλ), Σιόντης (90' Ανδρεόπουλος), Χαβίτο, Γκαζαριάν, Κόντος (64' Φάμπιο), Μαρκόφσκι

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (90'+2' Γκολάσα), Νομπόα, Μακ (74' Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (68' Σκόνδρας)

Γκολ: 83' Κάτσε
Κάρτες: 14' Νομπόα, 20' Γκόμεζ, 23' και 65' Ρατς, 70' Μαρκόφκσι, 79' Κάτσε, 81' Λεάλ, 86' Γκαζαριάν
Αποβολές: 65' Ρατς
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος

Ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση-τουλάχιστον για μία μέρα και μέχρι να παίξει ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή. Με μία ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Έγκους Κάτσε στο 83΄ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στην Κέρκυρα, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση και μάλιστα παίζοντας για μισή ώρα με δέκα παίκτες λόγω αποβολή του Ρατς.
Ο Δικέφαλος ήταν καλά οργανωμένος αμυντικά (δεν δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ εκτός έδρας μετά από τις 2 Νοεμβρίου όταν είχε επικρατήσει 0-2 επί του Εργοτέλη) , επιθετικά, όμως, παρουσίασε πολλές αδυναμίες και στην παραγωγή φάσεων, τις οποίες κάλυψε ο Κάτσε με το γκολ-φάουλ που σημείωσε.
Πολύ καλή εικόνα οι Φαίακες όσο έπαιζαν έντεκα εναντίον έντεκα, όμως, παρουσίασαν μία αδικαιολόγητη  διστακτικότητα να επιτεθούν όταν βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω.

Καλό ξεκίνημα

Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν για την Κέρκυρα.
Στο 6' Ο Χαβίτο βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά η προσπάθειά του δεν ανησύχησε καθόλου τον Σαρλ Ιτάνζ, με την μπάλα να περνά άουτ.
 Ίδια κατάληξη είχε και η πρώτη φάση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.
 Ο Αθανασιάδης στο 10' βρήκε τον Μακ, ο Σλοβάκος μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 15' ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Ρόμπερτ Μακ. Ο Ντιόγκο δεν έδιωξε σωστά την μπάλα, ο Περέιρα έγινε κάτοχός της, πάσαρε στον εντελώς αμαρκάριστο Σλοβάκο, εκείνος δεν εκτέλεσε γρήγορα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 17΄η Κέρκυρα απείλησε με τον Μαρκόφκσι, αλλά η κεφαλιά του επιθετικού της, πέρασε άουτ. Στο 22', όμως, οι Φαίακες έφτασαν μία ανάσα από το 1-0. Ο Γκόμεζ σέντραρε, ο Μαρκόφκσι έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Ιτάνζ απομάκρυνε ενστικτωδώς κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Έχασε το άχαστο ο Περέιρα
Στο 34' ο Φακούντο Περέιρα έχασε ένα γκολ που με βάση όσα μας έχει δείξει από την αρχή της σεζόν δεν χάνεται.
 Ο Αργεντίνος συνεργάστηκε άψογα με τον Μακ, μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη, αλλά... μπέρδεψε τα πόδια του (η μπάλα βρήκε στο αριστερό και έφυγε από την ευθεία του δεξιού του ποδιού με το οποίο τελικά εκτέλεσε!) και έστειλε την μπάλα άουτ όντας αμαρκάριστος και τρία μέτρα από την εστία.
Μετά το πρώτο καλό 20λεπτο ο ρυθμός του αγώνα με εξαίρεση την φάση του Περέιρα στο 34' έπεσε αισθητά.
Η Κέρκυρα έχασε την φρεσκάδα της, ενώ ο ΠΑΟΚ αν και κρατούσε την μπάλα στα πόδια του δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους για την εστία του Κουτζαβασίλη.
Σε αυτό ρόλο έπαιξαν οι κάκιστες επιλογές του Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος έδειχνε να είναι εκτός γηπέδου.
Από την άλλη η Κέρκυρα έπαιζε κυρίως από την δεξιά πλευρά, αφού Μακ και Ρατς δεν κάλυπταν σωστά τους χώρους με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργούν φάσεις.
Η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος ήταν αυτή στο 44', όταν σε προσπάθεια του Μαρκόφσκι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βίτορ, αλλά ο Θάνος, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ήταν πολύ κακές. Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο ανάπτυξης και αμφότερες έκαναν πάρα πολλά λάθη. Χρειάστηκε να περάσουν 16 λεπτά για να δούμε μία... υποψία φάσης για την Κέρκυρα. Στο 62' ο Γκόμεζ εκτέλεσε φάουλ, ο Ιτάνζ μπερδεύτηκε από την πορεία της μπάλας, αλλά τελικά την έδιωξε σε κόρνερ.
Το ίδιο έκανε και στο σουτ του Χαβίτο στο 63'.

Δεν έφτανε στον "Δικέφαλο" η κακή απόδοση πολλών παικτών του ήρθε η σωστή αποβολή του Ρατς στο 65' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για... να δέσει το γλυκό.
Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι η πρώτη κάρτα που είδε ο Ρουμάνος από τον Θάνο στο 23' ήταν πολύ αυστηρή.
 Η αποβολή έφερε την είσοδο του Σκόνδρα στην θέση του Περέιρα με τον Έλληνα αμυντικό να παίρνει θέση στην αριστερή πλευρά της άμυνας.
Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ήταν τραγικός. Ειδικά μετά την αποβολή έδειχνε να περιμένει τη λήξη του αγώνα. Ο Έργκους Κάτσε, όμως, είχε άλλη άποψη.
Ο Αλβανός μέσος με  εκτέλεση φάουλ στο 86' άφησε άγαλμα τον Κουτζαβασίλη κι έκανε το 0-1 κόντρα στην ροή του αγώνα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την αποβολή του Ρατς η Κέρκυρα έδειξε να βολεύεται με τον βαθμό της ισοπαλίας, και δεν ρίσκαρε για να πάρει τη νίκη και το πλήρωσε.
Το 0-1 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα, αφού στον εναπομείναντα χρόνο η Κέρκυρα δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο κι έτσι ο ΠΑΟΚ έφυγε από το νησί των Φαιάκων με ένα πολύτιμο τρίποντο πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από διάστημα τριών μηνών.

Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία του Περέιρα στο 34'. Ο Αργεντίνος από τη μικρή περιοχή... μπέρδεψε τα πόδια του και έστειλε την μπάλα άουτ, αν και ήταν αμαρκάριστος.

Ο mvp παίκτης της αναμέτρησης

Ο Έργκους Κάτσε κυρίως λόγω του γκολ που πέτυχε. Γενικότερα ο Αλβανός μέσος δεν ήταν αρνητικός, αλλά δεν είχε φανεί κιόλας ιδιαίτερα. Το γκολ που πετυχαίνει είναι σπάνιας ομορφιάς και πολύ κρίσιμο, αφού χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ

O διαιτητής

Έδωσε αυστηρές κίτρινες κάρτες και στις δύο ομάδες (σ' αυτό δικαιολογείται η γκρίνια του ΠΑΟΚ για την πρώτη κάρτα του Ρατς), αλλά απέφυγε τα μεγάλα λάθη.

Τα goal και τα highlights της αναμετρησης 


Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Εκπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και η μάχη για τα playoffs παραμένει ανοιχτή. Γκολάρα από τον Πίτου Γκαρσία.
H ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Περιστερίου
Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Βερρής (Λέσβου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (Παπάζογλου 46'), Ουμπίδες, Μαρσελίνιο (Μπρίτο 63'), Ναπολεόνι (Καράσκο 79').

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Χαρίσης (Γιάκος 79'), Τσουκαλάς, Κοροβέσης (Μπέριος 53'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Σαπαλίδης 65').

Γκολ: Πίτου Γκαρσία (84' σουτ) -- Τσάβες (13' σουτ).
Κάρτες: Τζημόπουλος (κίτρινη 26'), Ναδάλες (κίτρινη 47'), Φυτανίδης (κίτρινη 48'), Μπρίτο (κίτρινη 65'), Ίλιτς (κίτρινη 77'), Τσάβες (κίτρινη 92').

Μοιρασμένο ματς στο Περιστέρι.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει 2-3 γκολ, όμως ο εκπληκτικός Γκορμπούνοφ κράτησε τον Ατρόμητο ζωντανό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Παπάζογλου άλλαξε τις ισορροπίες και οι γηπεδούχου ισοφάρισαν, ενώ στο τέλος θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη.
Ανασκόπηση αγώνα Ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολλές φάσεις για γκολ (κυρίως για τους φιλοξενούμενους), φυσικά γκολ και έναν εκπληκτικό τρόπο με τον οποίο έφευγαν στην αντεπίθεση οι παίκτες του ΠΑΣ.
Δίχως υπερβολή, το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε άνετα να έληγε 0-2 ή ακόμα και 0-3 αν οι παίκτες του Πετράκη ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια. Τσάβες, Μανιάς, Δημούτσος και Τζημόπουλος έφτασαν περίπου 5-6 φορές φάτσα με το τέρμα, όμως είτε η μπάλα έφευγε άουτ, είτε εξουδετέρωνε ο καταπληκτικός Γκορμπούνοφ.
Το σκορ άνοιξε η ομάδα των Ιωαννίων στο 13ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ναδάλες από τα αριστερά, ο Τσάβες ολομόναχος στην περιοχή πλάσαρε πάνω στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, έκανε 2-3 φάσεις, όμως μόνο ο Ναπολεόνι δεν έφτανε. Στο πρώτο μέρος τουλάχιστον.
Αλλαγή σκηνικού και γκολάρα
Άλλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Η αλλαγή του Δημούτσου με τον Παπάζογλου έδωσε βάθος στην επίθεση των γηπεδούχων που έχασαν 2-3 καλές στιγμές στο ξεκίνημα της επανάληψης.
Όσο περνούσε ο χρόνος οι παίκτες του Νιόπλια πίεζαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους και έφεραν τελικά το ματς στα ίσα στο 84ο λεπτό με ένα ασύλληπτο σουτ του Πίτου Γκαρσία. Μάλιστα ο Πίτου είχε ένα ακόμα καλό σουτ στην επόμενη φάση, με τον Βελλίδη να διώχνει σε κόρνερ.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να χάνει μία καλή ευκαιρία για το 2-1, όμως το πλασέ του Καράσκο πέρασε αργά και βασανιστικά άουτ.

Η φάση του αγώνα

Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τσάβες ανέβηκε πίσω από το κέντρο. Άρχισε να παίρνει μέτρα και αφού ξεπέρασε τέσσερις αντιπάλους συνδυάστηκε ωραία με τον Μανιά. Μόλις έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε το σουτ, με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ και να κρατά το 0-1.

Ο διαιτητής

Άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί και δεν μας απασχόλησε. Καλή παρουσία.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Κρίστιαν Τσάβες ήταν ο καλύτερος της αναμέτρησης. Μαζί του και ο Ναδάλες. Για τον Ατρόμητο καλή παρουσία του Πίτου Γκαρσία.

 Τα goal και τα highlights της αναμετρησης


Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 2-1

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού με δυο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου από τους Ιγκόρ και Τζάνη παίρνοντας μια νίκη που τον φέρνει κοντά στη παραμονή. Οι πράσινοι αν και καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς γνώρισαν την τρίτη τους ήττα σε τέσσερα ματς. (VIDEOS)

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής
Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας
Βοηθοί: Τ. Πετρόπουλος, Κ. Χαρίσης

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης (77' Ροτζέριο), Εμπό, Ποτουρίδης, Ρομέου, Μεχία, Ηλιάδης (70' Τζάνης), Μπαϊκαρά, Κάσες (56' Παπαγεωργίου), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Μπούι, Κλωναρίδης (64' Πέτριτς), Ατζαγκούν, Μπεργκ (64' Πράνιτς), Καρέλης (82' Κουτρουμπής).

Γκολ: 45' Ίγκορ, 90+ Τζάνης/55' Σίλντενφελντ
Κίτρινες: 26' Μεχία, 37' Ρομέου, 53' Ποτουρίδης, 61' Ηλιάδης, 67' Εμπό, 90+ Πασχαλάκης, 90' Μελίσσης/ 33' Ατζαγκούν, 36' Μπούι, 44' Μπούρμπος, 67' Πέτριτς
Κόκκινες: 59' Κόκκινη (δεύτερη κίτρινη), 90' Μεχία (δεύτερη κίτρινη)

Μια σπουδαία νίκη ανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-1 χάρη στο νικητήριο γκολ του Τζάνη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα και αύξησαν τις πιθανότητες παραμονής τους ενώ από την άλλη οι πράσινοι παρότι έπαιξαν καλύτερα από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια γνώρισαν την τρίτη ήττα τους σε τέσσερα ματς.
Με αλλαγές στο αρχικό του σχήμα παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός λόγω των απουσιών των τιμωρημένων Λαγού και Τριανταφυλλόπουλου. Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τον Μπούι ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τις 4 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης άφησε εκτός τους Πράνιτς, Πέτριτς και έβαλε στο αρχικό σχήμα τους Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Καρέλη και Μπεργκ μαζί.
Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός είχε και αυτός κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα και σε σχέση με την αναμέτρηση που έδωσε λίγες μέρες πριν με τον Ολυμπιακό. Ο Ρόκα έριξε στο αρχικό σχήμα τους Μελίσση, Ηλιάδη αντί των Τσουμάνη, Βιγιαφάνες.
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο παρατάχθηκε με ένα 4-3-3 και με τον Μπεργκ να ξεκινάει στο αριστερό άκρο και τον Καρέλη να παίζει ως σέντερ φορ σε μια προσπάθεια των πράσινων να μπερδέψουν την άμυνα του Πανθρακικού. Οι παίκτες του τριφυλλιού  μπήκαν καλά στο παιχνίδι και προσπάθησαν από την αρχή να πάρουν τα ηνία του αγώνα δείχνοντας καλύτερό πρόσωπο απ' ότι στα τελευταία ματς.
Παρότι είχαν την υπεροχή δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Πανθρακικού παρά μόνο δυο φορές σε όλο το πρώτο 45' λεπτό. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν ένα κακό πρώτο μέρος δίνοντας χώρο στους πράσινους και μια καλή στιγμή από ένα στημένο. Κατάφεραν όμως να προηγηθούν χάρη στο λάθος του Στιλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο ορθολογικά με τον Μπεργκ να παίζει πιο κοντά στην περιοχή και έφτασε στην ισοφάριση στο 55' λεπτό με τον Σίλντενφελντ ενώ είχε δοκάρι στο 58'  με τον Καρέλη.
Ένα λεπτό αργότερα όμως ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής που εδωσε ο διαιτητης Κύζας
Η αποβολή αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο και ήρθε σε ένα σημείο όπου το τριφύλλι ήταν κυρίαρχο και θα μπορούσε να σκοράρει και άλλο γκολ για να φτάσει στην ανατροπή.
Την αποβολή ακολούθησαν κάποιες εκατέρωθεν αλλαγές με τον Παναθηναϊκό να γίνεται πιο αμυντικός και τον Πανθρακικό πιο επιθετικός και εν τέλει δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με το γκολ του Τζάνη στο 92' με τον άσο των γηπεδούχων να αποδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή για την ομάδα της Κομοτηνής.

Ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου για τον Πανθρακικό

Ο Παναθηναϊκός που έδειχνε να πατάει καλύτερα από τον αντίπαλο του μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 8' έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν ο Κλωναρίδης έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και την συρτή μπαλιά με τον Καρέλη να έρχεται ανενόχλητος και να πλασάρει πάνω στον Αθανασιάδη ο οποίος μπλόκαρε.
Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να πιέζουν τον αντίπαλο τους και κυκλοφορούσαν την μπάλα σωστά μέχρι έξω από την περιοχή της ομάδας της Κομοτηνής. Δεν μπορούσαν όμως να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Αθανασιάδη.

  Από την πλευρά του ο Πανθρακικός απείλησε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο στο 28' όταν ο Μεχία έκανε το φάουλ απευθείας το οποίο πήγε να αιφνιδιάσει τον Στιλ αλλά ο Άγγλος γκολκίπερ μπλόκαρε την μπάλα.
Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Στιλ έκανε μια λάθος πάσα για τον Μπούι ο οποίος δεν πρόλαβε με τον Ρομέου να κόβει και να πασάρει με την μια στον Ιγκόρ. Αυτός μπήκε μέσα στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.


Γρήγορη ισοφάριση για τους πράσινους
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε με την έναρξη του δευτέρου μέρους να πιέσει και πάλι την άμυνα του Πανθρακικού καθώς οι πράσινοι ήταν καλύτεροι από τους αντίπαλους τους αλλά όχι ουσιαστικοί. Στο 55' έφτασαν στην ισοφάριση μετά από κόρνερ του Νάνο από τα αριστερά ο Σίλντενφελντ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

  Οι πράσινοι θα μπορούσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή στο 58' όταν ο Μελίσσης γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τα πίσω ο Μπεργκ παρενέβη και έδωσε στον Καρέλη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά η μπάλα πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία την μπλόκαρε ο Αθανασιάδης ο οποίος είχε νικηθεί σε πρώτο χρόνο.
Κακως διαμαρτυρεται ο Παναθηναικος γιατι υπηρξε φαουλ και τραβηγμα απο το χερι και δικαιολογημενη η δευτερη κιτρινη καρτα
Όπως είναι λογικό το αριθμητικό μειονέκτημα των πράσινων έδωσε πλεονέκτημα στους γηπεδούχους που προσπάθησαν να πιέσουν και στο 60' έχασαν μια καλή στιγμή με τον Μπαϊκαρά αλλά το σουτ του έφυγε έξω.
Στο 64' της αναμέτρησης και με τον Παναθηναϊκό να παίζει με δέκα παίκτες ο Αναστασίου έριξε στην μάχη τους Πέτριτς, Πράνιτς αντί των Κλωναρίδη, Μπεργκ θέλοντας το τριφύλλι να διασφαλίσει το αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι έγιναν και πάλι απειλητικοί στο71' όταν ο Ντιγκινί βρέθηκε έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ αλλά στο κέντρο της εστίας του Στιλ ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.
Δυο καλές στιγμές για το τριφύλλι
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει στην επίθεση στα τελευταία λεπτά και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και στο 80' ο Νάνο έκανε το κόρνερ ο "Σίφο" ξέφυγε ωραία από τον αντίπαλο του και έπιασε ένα αριστερό βολέ με την μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του Αθανασιάδη.
Στο 86' οι πράσινοι έκρυψαν την μπάλα με τους Πέτριτς και Πράνιτς να αλλάζουν ωραία την μπάλα και τον Πέτριτς να δίνει στον Ατζαγκούν μέσα στην περιοχή. Αυτός φάτσα με το τέρμα δεν πλάσαρε σωστά και έστειλε την μπάλα να περάσει σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη.
Γκολ με Τζάνη και όλοι μέσα
Οι παίκτες του Πανθρακικού γνωρίζοντας ότι έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο πίεσαν για τη νίκη μέχρι το τέλος και δικαιώθηκαν. Στο 90' της αναμέτρησης ο Μπαϊκαρά έκανε την σέντρα από τα δεξιά ο Ιγκόρ πάσα με το στήθος προς τον Τζάνη και αυτός από κοντά με δυνατό σουτ νίκησε τον Στιλ και έγραψε το 2-1.
Ακολούθησαν σκηνές τρέλας και έξαλλοι πανηγυρισμοί από παίκτες και τεχνικό επιτελείο καθώς ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που ήταν στον πάγκο αλλά και ο Ρόκα με τους συνεργάτες του μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν έξαλλα.

Η φάση του αγώνα

Η αποβολή του Μπούρμπου. Στο 59' ο Μπούρμπος μάρκαρε με τα χέρια τον Ιγκόρ κάνοντας ένα φάουλ εκτός περιοχής.
Ήταν το πρώτο φάουλ του δεξιού οπισθοφύλακα των πράσινων στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κύζας του έβγαλε την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη στο παιχνίδι και τον απέβαλε από το παιχνίδι.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Ιγκόρ. Ο επιθετικός του Πανθρακικού όχι απλά σκόραρε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου εκμεταλλευόμενος το λάθος του Στιλ και κάνοντας ένα πανέμορφο πλασέ αλλά στο 93' η δική του ασίστ είναι αυτή που ουσιαστικά δίνει την ευκαιρία στον Τζάνη να χριστεί σκόρερ καθώς με πανέξυπνο τρόπο κάνει την πάσα προς τον συμπαίκτη του.

Τα goal και τα highlights της αναμετρησης


Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0


Με τέρματα των Ντομίνγκες (44', 60'), Μπενίτες (55') και Φορτούνη (90'), ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας 4-0 του Λεβαδειακού στο Φάληρο. Αποβλήθηκε στο 25' ο Σηφάκης.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
Βοηθοί: Παναγιώτης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας), Χρήστος Σωτηρόπουλος (ΕΠΣ Αχαΐας)

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο (66' Φορτούνης), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Ντοσεβί (60' Ελαμπντλεαουί), Μπενίτες (67' Μήτρογλου), Χάρα.
Λεβαδειακός (Μάντζιος): Σηφάκης, Μπουσταμάντε (28' Στρατηλάτης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ (80' Τριποτσέρης), Πουλίδο, Τομάς, Ζίτο, Γιακουμάκης, Μαχαίρας (63' Μάγκας), Στάθης.

Γκολ: 44' & 60' Ντομίνγκες, 55' Μπενίτες, 90' Φορτούνης / -
Κάρτες: 31' Μαζουακού / 25' (κόκκινη) Σηφάκης, 38' Τομάς

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League, σε μια αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο σαν πρωταθλητής, καθώς η ήττα του Παναθηναϊκού σφράγιζε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου για τους "ερυθρόλευκους".
Αντίθετα ο Λεβαδειακός είχε κίνητρο και μάλιστα ισχυρό, αφού μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά η αποβολή του Σηφάκη στο 25' τους χάλασε τα σχέδια.
Με κορυφαίο τον Ντομίνγκες, που σκόραρε δις και είχε μια ασίστ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-0 των φιλοξενούμενων. Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν οι Μπενίτες και Φορτούνης.

Με "μαέστρο" τον Τσόρι Άνευρος ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι του και με κενά στην ανασταλτική του λειτουργία. Απόλυτα συγκεντρωμένοι οι φιλοξενούμενοι με καλή κυκλοφορία της μπάλας και έτοιμοι να εκμεταλλευθούν την οποιαδήποτε χαλάρωση των γηπεδούχων που ήταν ήδη πρωταθλητές.
Ο Μπουσταμάντε στο 6' από αριστερά μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού, έφερε την μπάλα στο δεξί αλλά ο Ρομπέρτο με τα πόδια έσωσε την εστία του. Ρόλο... σωτήρα ανέλαβαν και οι Σαλίνο, Μποτία, όταν σε δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις αδράνειας της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών, έδιωξαν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή σε ισάριθμες προσπάθειες του Πουλίδο, μέσα σε διάστημα δευτερολέπτων (15')!
Χαρακτηριστικό στατιστικό στοιχείο των πρώτων λεπτών της αναμέτρησης ότι ο Λεβαδειακός είχε 3 τελικές (και οι τρεις εντός εστίας) και ο Ολυμπιακός καμία μετά από 17 λεπτά αγώνα. Ωστόσο τα δεδομένα ανατράπηκαν στο 25', όταν ο Σηφάκης βγήκε εκτός περιοχής σε μια πάσα στην πλάτη της άμυνας, έκανε κακό υπολογισμό και απομάκρυνε την μπάλα με τον αριστερό του χέρι. Είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Λαμπρόπουλο, με τον Στρατηλάτη να κάθεται κάτω από τα γκολπόστ παίρνοντας την θέση του Μπουσαμάντε στον αγωνιστικό χώρο.
Φυσιολογικά οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο αλλά και πάλι έδειξαν να δυσκολεύονται αρκετά στην δημιουργία καταστάσεων στην αντίπαλη περιοχή και απέναντι στην καλή ανασταλτική λειτουργία των Βοιωτών.
Ήρθε όμως μια προσπάθεια του Ντοσεβί από δεξιά (μετά από ωραία μεταβίβαση του Μπενίτες) και η ασίστ στον Ντομίνγκες, που εξ επαφής δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 1-0 στο 44' με το 12ο φετινό του τέρμα στην διοργάνωση. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και από εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες, ο Μπενίτες με κεφαλιά έγραψε το 2-0 στο 55'. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παραγουανός πίεσε τον Στρατηλάτη στο γύρισμα του Πελέ, ανάγκασε σε λάθος τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού και έδωσε την ευκαιρία στον Ντομίνγκες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Ο Λεβαδειακός με παίκτη λιγότερο στο χορτάρι δεν είχε τρόπο αντίδρασης, την στιγμή που ο Ρομπέρτο στο 62ο λεπτό είπε "όχι" στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πελέ. Ο ρυθμός σταδιακά έπεσε στο παιχνίδι, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει ένα ακόμη τέρμα και τον Λεβαδειακό να αρκείται σε κάποιες αντεπιθέσεις.
Το τελικό 4-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σημείωσε ο Φορτούνης στο 90ο λεπτό, με τους "ερυθρόλευκους" στο τέλος της αναμέτρησης να κατευθύνονται στο πέταλο των οργανωμένων για τα "όλε, όλε", ενώ στη έφεραν βόλτα το γήπεδο χειροκροτώντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η φάση του αγώνα

Αυτή του 25ου λεπτού. Ο λάθος υπολογισμός του Σηφάκη είχε ως συνέπεια την αποβολή του από το ματς, που εν πολλοίς "ακύρωσε" το πολύ καλό ξεκίνημα που είχε ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση. Με παίκτη λιγότερο οι Βοιωτοί ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πάρουν αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Ο διαιτητής

Χωρίς προβλήματα έβγαλε το παιχνίδι ο Λαμπρόπουλος, που σωστά απέβαλε τον Σηφάκη στο 25ο λεπτό του αγώνα.

Ο MVP της αναμέτρησης

Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντίνος πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση, ενώ η ασίστ στο τέρμα του Μπενίτες έφερε τον Ντομίνγκες στο νταμπλ νταμπλ, καθώς συμπλήρωσε διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ στο πρωτάθλημα. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο παίκτης που πήρε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου.

Τα goal και τα highlights της αναμετρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: