moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Για στραβους μας εχεις περασει ρε SDNA? (videos)

Για στραβους μας εχεις περασει ρε SDNA?  (videos)

Ρε,δεν μπορει αυτους τους εχει πειραξει η Μαλαματινα και η ...πολλη μπουγατσα ...
Προσπαθουν να μας βγαλουν στραβους στο Αλαφουζαιικων συμφεροντων SDNA, επιμενουν να μας πουν οτι εχουμε ξεχασει το ποδοσφαιρο με τα ιδια τους το βιντεο σε δυο φασεις την μια με  τον Σαλινο στο Γ . Καραισκακης  και το αλλο στην Κομοτηνη με την αποβολη του Μπουρμπου στην νεα φαπα που εφαγε ο βαζελας.
 Μετα τις σιχαμερες δηλωσεις του Αλαφουζου κατα του Βαγγελη Μαρινακη και τα τιτιβισματα του απο το ημιχρονο του αγωνα για παραγκες  και για ντοπιες μαφιες και παπαριες Μαριτσα μου εβαλε και τους βαζελοκαλαμαραδες του απ τα media  του να αρχισουν να γραφουν
Μαρινακη σκιστονε στις μυνησεις ..μην του την χαρισεις με τιποτε...
Τωρα μετα την φαπα που εφαγε με το προστιμο 160.000.000.ευρω  για την οικολογικη καταστροφη που προξενησε στην Βραζιλια το μπουρδελοκαραβο του μουρλανε τον κι εσυ στις μυνησεις να μην ξερει που να πρωτοπληρωνει.
Μας δειχνουν δυο βιντεο που φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν τον ακουμπαει καν ο Σαλινο και γιαυτο δεν τιμωρειται , ενω στην φαση του Μπουρμπου φαινεται ξεκαθαρα οτι τον τραβαει συνεχεια απο το χερι γιαυτο και τιμωρειται με την δευτερη κιτρινη και παιρνει αποβολη.
Αυτοι εκει καλα και ντε να μας πεισουν με τα βιντεο που δειχνουν ξεκαθαρα τι εχει γινει για το αντιθετο...
Αυτοι εκτος του οτι νομιζουν οτι απευθυνονται σε βλακες νομιζουν οτι απευθυνονται και σε στραβους...
Η ξεφτυλα σας εχει ξεπερασει τα ορια της αηδιας πλεον...αφου φτασατε να προσπαθειτε να πεισετε τον φιλαθλο κοσμο για το αντιθετο του ξεκαθαρου...παει και τελειωσε..κλειστε το και ανοιξτε κανενα σουβλατζηδικο καλυτερα.
SDNA-Τι δεν καταλαβαίνεις;
Δειτε και μονοι σας και βγαλτε συμπερασματα...

Η φαση με τον Σαλινο που ο αντιπαλος παικτης πολυ πριν καν τον ακουμπησει κανοντας θεατρο για να παρει φαουλ...

Και η πεντακαθαρη φαση οπου ο Μπουρμπος τραβαει συνεχως τον Ιβορ απο το χερι και στο τελος τον ριχνει κατω και παιρνει την δευτερη κιτρινη και την αποβολη.


Αυτα να τα λετε στους δικους σας οπαδους και οχι στους οπαδους του Ολυμπιακου...ακομα και ο πιο προκατηλειμενος δεν πειθεται γιατι πρεπει πρωτα απολα να ειναι...τυφλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: