moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ρε πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη...

Ρε πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη...

 Γιαυτο μεγαλη μπουκια φαε ,μεγαλο λογο μην ξεστομιζεις...
Θαθελα ναξερα πως θα πανε να παιξουν τωρα με τα αδελφια μας τον Ερυθρο Αστερα...
Μετα τα προκλητικα πανο και τα οσα εχουν ξεστομισει,ασε τις δηλωσει του εφευρετη της αλητειας οπως αυτοονομαζεται ετσι? για κατακτηση Ευρωπαικου τιτλου και περι πλανου πενταετιας και οχι φετος η του χρονου η για παοιο χρονο ρε παιδι μου τελος παντων.
Δεν μου λες τωρα ρε μαγκα Δημητρακη...θα πας και συ μαζι στην Σερβια να κατσεις στο παγκο της ομαδας ε?
Εχει να πεσει πολυ γελιο λεμε...
Για την ιστορια να πουμε οτι ο βαζελας τον ρουφηξε ολον απο την Αλμπα....καλοχωνευτος παιδια..!

 Ο Παναθηναϊκός έχασε απ' την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (68-66)
Να κλειδώσει την πρόκριση ήθελε, αλλά έμπλεξε για τα καλά η υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός έχασε απ' την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (68-66) και θέλει διπλό επί του Ερ. Αστέρα για να μην είναι με το... αυτί στο Βερολίνο.

Χαρακίρι...
«Πάρτι» ήθελε να στήσει, μπλεγμένος για τα καλά βγήκε.
Ο Παναθηναϊκός υπέστη ήττα-σοκ απ’ την Άλμπα Βερολίνου με σκορ 68-66 στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο δεν κατάφερε να κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά πλέον χρειάζεται διπλό στο φινάλε επί του (αδιάφορου) Ερυθρού Αστέρα για να ορίζει την τύχη του και να πάρει το εισιτήριο.
Σε διαφορετικό σενάριο -ήττα του δηλαδή στη Σερβία- θέλει υποχρεωτικά νίκη της Μακάμπι επί των Γερμανών για να συνεχίσει στα προημιτελικά του θεσμού.
Κακή εμφάνιση απ’ τους πράσινους, με αρκετούς παίκτες εκτός κλίματος και μειωμένο ροτέισον απ' τον Ιβάνοβτς (από 5' Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, καθόλου ο Λαουάλ). Έχτισαν δυο-τρεις φορές «καλές» διαφορές, αλλά δεν μπόρεσαν να τις κρατήσουν.
Τα δεκάλεπτα: 21-23, 40-33, 55-46, 66-68

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Σλότερ 12, Γιάνκοβιτς 6, Φώτσης 12 (2), Νέλσον 3, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 18 (4), Γκιστ 4, Μπατίστα 11, Μπλουμς

Άλμπα Βερολίνου (Ομπράντοβιτς): Τζίφεϊ 3, Κινγκ 5 (1), Τάμπου 3 (1), Βάργκας, Μπάνιτς 4, Ρέντινγκ 14 (2), Γουλφαρθ, Ρένφρο 16 (2), Χάμοντς 8 (2), Μακ Λιν 11, Ραντόσεβιτς 4Ρε πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη ε?


Δεν υπάρχουν σχόλια: