moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Πάντα δίπλα στο "χαμόγελο του παιδιού" ο Ολυμπιακός (video)

Πάντα δίπλα στο "χαμόγελο του παιδιού" ο Ολυμπιακός (video)

Πρωτεργάτης σε κοινωνικά θέματα και πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες που έχων ως στόχο το να ενισχύσουν τα μικρά παιδιά, αλλά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν στην προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Μέσα από τη νέα μεγάλη πρωτοβουλία «Μία Υπογραφή, Πολλά Χαμόγελα», ο φιλανθρωπικός οργανισμός διαθέτει υλικό με υπογραφές αθλητών (μπάλες κλπ), προς πώληση μέσα από τη σελίδα www.teamprostore.gr για να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση των μικρών παιδιών!

 ΟΣΦΠ 3 ΚΑΛΗ

Σε συνέντευξη Τύπου η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, 2 Απριλίου 2015, το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Τάσος Αυλωνίτης και Λευτέρης Χουτεσιώτης, ενώ κοντά τους στο πάνελ ήταν και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς. Κοντά στην ομάδα ήταν και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά.
 Παράλληλα, βρέθηκαν εκεί και άλλοι αθλητικοί σύλλογοι, με τα ποδοσφαιρικά ή μπασκετικά τμήματά τους. Αφού παρουσιάστηκε συνολικά η δράση και οι τρόποι με τους οποίους όλοι μας μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να ενισχύσουμε τον ιερό σκοπό, για το καλό των παιδιών, ο κ. Καραπαπάς πήρε τον λόγο και τόνισε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σήμερα εδώ, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό.  

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός με την εντολή και την καθοδήγηση του Προέδρου, κ. Μαρινάκη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιστρέψει την απέραντη αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, ξανά στην κοινωνία. 
Είμαστε πολύ κοντά σε όλη τη φιλανθρωπική δράση που υπάρχει, κυρίως όταν το επίκεντρο είναι τα μικρά παιδιά. Με αυτό τον τρόπο είμαστε και θα είμαστε δίπλα και στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μία συγκεκριμένη φιλανθρωπική δράση, η οποία έχει φέρει πολλά καλά αποτελέσματα. Θεωρούμε ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά και μας ενδιαφέρει πολύ να είναι στο επίκεντρο αυτής τη βοήθειας τα μικρά παιδιά, τα οποία έχουν περισσότερο ανάγκη και είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει σε αυτή την κοινωνία.

ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ "×ÁÌÏÃÅËÏÕ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÏÕ" ÃÉÁ ÔÇÍ ÕÐÏÓÔÇÑÉÎÇ ÔÇÓ ÄÑÁÓÇÓ "ÌÉÁ ÕÐÏÃÑÁÖÇ, ÐÏËËÁ ×ÁÌÏÃÅËÁ"

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία σύμπραξη ιστορική για τον σύλλογό μας με τη UNICEF που έχει βοηθήσει 55.000 παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστούν και να έχουν έτσι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στηρίζουμε ιδρύματα όπως το «Αργώ», το «Χατζηκυριάκειο», σε καθημερινή βάση, ολόκληρο τον χρόνο.
 Ενώ είμαστε παράλληλα και στο πλευρό της «Ελπίδας». Με τον ίδιο τρόπο και ελπίζουμε και περισσότερες ενέργειες, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού», του οποίου το έργο είναι γνωστό. 
Είναι μία ιερή αποστολή και σ’ αυτή την ιερή αποστολή, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, θα συνεισφέρει! 
Ειδικά στο πλευρό των παιδιών, που μας έχουν τόση ανάγκη»!

ÁÕËÙÍÉÔÇÓ ×ÏÕÔÅÓÉÙÔÇÓ ÊÁÑÁÐÁÐÁÓ  ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ "×ÁÌÏÃÅËÏÕ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÏÕ" ÃÉÁ ÔÇÍ ÕÐÏÓÔÇÑÉÎÇ ÔÇÓ ÄÑÁÓÇÓ "ÌÉÁ ÕÐÏÃÑÁÖÇ, ÐÏËËÁ ×ÁÌÏÃÅËÁ"

Ο Τάσος Αυλωνίτης, με τη σειρά του, πήρε τον λόγο και μίλησε για τη σημασία που έχει η στήριξη προς τα παιδιά. «Είναι τιμή για εμάς που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό σε μία τέτοια σπουδαία προσπάθεια. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν, η ομάδα μας και φυσικά ο Πρόεδρός μας, να στηρίζουμε τέτοιους ιερούς φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν, το κάνουμε και τώρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον, δίνοντας χαρά στα παιδιά, τα οποία πραγματικά το έχουν ανάγκη», επεσήμανε ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, για να δώσει, στη συνέχεια, τον λόγο στον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος σημείωσε: «Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για το χαμόγελο αυτών των παιδιών. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν ότι έχουν μία βοήθεια και ότι μπορούν να ελπίζουν για κάτι καλύτερο. Η ομάδα μας είναι πάντα κοντά και στηρίζει οποιαδήποτε φιλανθρωπική οργάνωση, μέσω του Προέδρου μας φυσικά. Είμαστε κοντά σας, σας στηρίζουμε για τη συνέχεια, για να βοηθάμε όλα τα παιδιά»!

Δειτε το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: