moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

«Δένει» και Φουστέρ

«Δένει» και Φουστέρ

 
«Δένει» και τον Φουστέρ

Η αρχή για τις ανανεώσεις των συμβολαίων στον Ολυμπιακό έγινε με τους Γιάννη Μανιάτη (μέχρι το 2019) και τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες.
Σύντομα αναμένεται να κληθεί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ο Νταβίντ Φουστέρ. Αυτό, σύμφωνα με τη SportDay, αναμένεται να συμβεί σήμερα ή το αργότερο άυριο.
Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός χαφ θα υπογράψει για άλλα δύο χρόνια και με εκείνον θα κλείσει ο πρώτος κύκλος στο κομμάτι των συμβολαίων για τους «ερυθρόλευκους».
Σε ό,τι αφορά το θέμα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, δεν προκύπτει μέχρι στιγμής το παραμικρό ότι οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν άμεσα για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Άντερλεχτ.
Πάντως, άνθρωπος του βελγικού συλλόγου βρισκόταν χθες στο «Καραϊσκάκης», ενώ η SportDay αποκαλύπτει πως ο ατζέντης του παίκτη ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για να προχωρήσει τις συζητήσεις.
Εν τω μεταξύ, στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκαν σκάουτερ από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «κατασκόπους» είχαν στείλει ο Αγιαξ και η Γκρόνιγκεν από την Ολλανδία, η Άντερλεχτ από το Βέλγιο και η Αταλάντα από την Ιταλία.
Επίσης, στα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκη» βρέθηκε και ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νίκος Νιόπλιας, με τον βοηθό του, Θανάση Κολιτσιδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: