moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Στο αθλητικό κέντρο Stars Sports Club πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με κάθε επισημότητα το πρώτο φιλικό παιχνίδι των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το 2015. Η ομάδα του Θρύλου αποτελούμενη από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του συλλόγου αντιμετώπισε την ομάδα του Δήμου Πάφου Κύπρου. Ήταν το πρώτο από τα είκοσι παιχνίδια που έχουν προγραμματίσει οι Βετεράνοι να παίξουν και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

 Πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης έπαιξε ο ύμνος του Ολυμπιακού μας και ο Εθνικός μας ύμνος.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επικράτησαν 4-2 του Δήμου Πάφου Κύπρου με τον Καρασαββίδη να σημειώνει δύο γκολ και από ένα οι Ξανθόπουλος, Λουτσιάνο, ενώ από ένα δοκάρι είχαν οι Κακλαμάνος, Καλύκας
Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Καλτσάς, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Λουτσιάνο, Κακλαμάνος, Γεωργουδάκης, Καλογερόπουλος, Καλύκας, Λάλας, Καλαμάρας, Γκαβέζος, Γλύκας, Κοττάκης, Κουμαριάς, Μαντάζης, Χτενάς, Γαϊτανάρος, Βέλλιος.
Στην αποστολή ήταν οι Δαρίβας, Γκαϊταζής, Αγγελής, Δαμιανίδης, Γκαβέζος, Λεβαντής, Βασιλειάδης, Αρζινός, Σαμάτης. Φροντιστές ήταν οι Ρηγούτσος, Ντουγέρογλου και προπονητής ο Τζανετουλάκος.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Κολοκυθάς, Ζάχαρης, Φάρος και Κουδουνάκος
Οι Βετεράνοι της Πάφου τίμησαν στο ημίχρονο τον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη (το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Τάκης Αγραφιώτης) ενώ τον Πρόεδρο τίμησε και η Θύρα 7 Πάφου. Τίμησαν επίσης τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Γιώργο Δαρίβα και τους Βετεράνους. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν, επίσης τον Δήμαρχο Πάφου, κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, την ομάδα Βετεράνων του Δήμου Πάφου και τον κ. Γεωργούδη Θεοδόσιο, πρόεδρο της Θύρας 7 Πάφου.
Στο γήπεδο βρέθηκε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κ. Χολέβας, ο Ολυμπιονίκης, Στέλιος Μυγιάκης και ο Πέτρος Μίχος. Μετά την λήξη οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρέθεσαν επίσημη δεξίωση στο V'ammos προς τιμήν της ομάδας του Δήμου Πάφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: