moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Λιγα πραγματα που πρεπει να γνωριζετε για τον Ερνάνι (video)

Λιγα πραγματα που πρεπει να γνωριζετε για τον Ερνάνι (video)


Ο Ερνάνι είναι ο «εκλεκτός» του 37χρονου τεχνικού για τα αριστερά.
Αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του Πορτογάλου εξτρέμ της Πόρτο, καθώς η περίπτωσή του μοιάζει να γίνεται όλο και πιο εύκολη για τους «ερυθρόλευκους».
 Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει ο Μάρκο Σίλβα από τη θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και είχε εισηγηθεί για την απόκτησή του
Λιγα πραγματα που πρεπει να γνωριζετε για τον εκλεκτο του Σιλβα
Ο Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες (το πλήρες όνομά του) είναι γεννημένος στην Λισσαβόνα (20/08/91) έχει ύψος 1,80 μ. και είναι 70 κιλά.
 Αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ατλέτικο –ομάδα της Λισσαβόνας-  και από εκεί το καλοκαίρι του 2012 η Βιτόρια Γκιμαράες τον έκανε δικό της. Στους «μπρανκίνιος» ο Ερνάνι αγωνίστηκε 7 σεζόν, έχοντας 48 συμμετοχές και 9 γκολ και με την πρώτη αλλά και με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Τον περασμένο χειμώνα, το εξαιρετικό δίκτυο σκάουτινγκ της Πόρτο τον έβαλε στο στόχαστρό του με αποτέλεσμα η διοίκηση των «δράκων» να δώσει 2,5 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο «Ντραγκάο».
 Στην Πόρτο είχε 8 συμμετοχές και 2 γκολ και δεν κατάφερε ποτέ να βρει θέση βασικού. Ο τεχνικός των «δράκων» δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φέρεται να αφήνει το λιμάνι του Οπόρτο γι’ αυτό του Πειραιά!

Ο Ερνάνι έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, γρήγορη ντρίμπλα με την μπάλα στα πόδια, ενώ είναι πολύ καλός και στο ένας με έναν.
Ακόμα, είναι ταχύς και χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δύο του πόδια. Επίσης, είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι, αφού χρησιμοποιεί καλά το κεφάλι του όποτε χρειαστεί.
Ο Ολυμπιακός με την ολοκλήρωση της απόκτησης του 23χρονου εξτρέμ, θα προσθέσει στο ρόστερ του ακόμα περισσότερη ταχύτητα και έκρηξη στα «φτερά» του.
Το δίδυμο Πάρντο-Ερνάνι μοιάζει ικανό να «τρομοκρατήσει» πολλές άμυνες τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: