moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ακομη ενα δυνατο τεστ για τον Θρύλο

Ακομη ενα δυνατο τεστ για τον Θρύλο

Την ευκαιρία να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του θα έχει ο Μάρκο Σίλβα αποψε Σάββατο (01/08) στο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Φέγενορντ (21:00 ΝS1) στο «Ντε Κούιπ».
Οι «ερυθρόλευκοι» θα δωσουν το πρώτο τους δυνατό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και 6ο συνολικά στην περίοδο προετοιμασίας τους το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει ακόμα καλύτερα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του κόντρα στην ομάδα του Ντιρκ Κάουτ.
 Στο προηγούμενο φιλικό με την Τβέντε οι Πειραιώτες έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο για ένα ημίχρονο αφήνοντας καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια και το ζητούμενο είναι να υπάρξουν σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης για τους «ερυθρόλευκους» κόντρα στην ομάδα του Ρότερνταμ.
Δεν θα αγωνιστούν οι Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Δημήτρης Σιόβας και Αρτούρ Μαζουακού, καθώς και οι τρεις αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και προφυλάσσονται από τον Σίλβα.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, θα εχουμε την ευκαιρια να τον απολαυσουμε στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την Σίβασπορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: