moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Έχουν υπάρξει συζητήσεις με Ολυμπιακό…»

«Έχουν υπάρξει συζητήσεις με Ολυμπιακό…»

«Έχουν υπάρξει συζητήσεις με Ολυμπιακό…»
Ο Ολυμπιακός αυτό το διάστημα, όπως είναι φυσικό εντοπίζει τους μεταγραφικούς του στόχους, ούτως ώστε να προχωρήσει στις κατάλληλες και καλύτερες επιλογές και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο και την ποιότητα του ρόστερ.

Μία από τις θέσεις που αναζητεί ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός, είναι και αυτή του επιθετικού, με ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, να είναι και αυτό του Σελέζνιοφ.
Μάλιστα, τέθηκε και αντιμέτωπος με την Ντνίπρο κόντρα στον Θρύλο, στη φάση των «32» του Europa League. Όπως αναφέρουν το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport», ο ίδιος ο επιθετικός με δηλώσεις του, γνωστοποίησε πως έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν προχώρησε σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.
Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:
«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις με τις άλλες ομάδες. Ναι υπήρξε μια πιθανότητα να κάνω εγχείρηση, ωστόσο δεν συνέβη τίποτα τελικά. Τώρα όλα είναι μια χαρά και ελπίζω να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά για τον τραυματισμό του, ενώ αναφορικά με τον Ολυμπιακό, είπε:
«Έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν και οι επιλογές μερικών άλλων ομάδων, τις οποίες θα εξετάσει η Ντνίπρο. Εγω επικεντρώνομαι στην προετοιμασία που έρχεται και στη νέα σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: