moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Βασίλης Σπανούλης:«Πάντα στην κορυφη ο Ολυμπιακος»

Βασίλης Σπανούλης:«Πάντα στην κορυφη ο Ολυμπιακος»

«Πάντα τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες!»
Το έναυσμα για την επιστροφή του αυτοκράτορα Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης
Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας με αφορμή την παρουσία του στο Βελιγράδι και την δημιουργία του νέου γηπέδου που φέρει το όνομά του, παραχώρησε συνέντευξη στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Tan Yung», όπου εξέφρασε την έντονη επιθυμία του για κατακτήσεις τίτλων και την νέα σεζόν.

Αρχικά, ο «Kill-Bill» στάθηκε στις αποχωρήσεις των Κώστα Σλούκα και Μπράιαντ Ντάνστον. «Ο Κώστας Σλούκας μας άφησε και ήταν πολύ σημαντικός για την οικογένειά μας. Είμαστε πολύ λυπημένοι που δεν βρέθηκε λύση, αλλά έχουμε παίκτες για παίξουμε μπάσκετ. Επίσης, ο Ντάνστον πήγε στην Εφές, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει. Μετά το 2012 έφυγε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και ακολούθησαν μερικοί σημαντικοί παίκτες. Πιστεύω πως η διοίκηση θα βρει αντάξιους αντικαταστάτες για τη νέα σεζόν».

 Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τις τουρκικές ομάδες, οι οποίες δυναμώνουν συνεχώς και το Ευρωμπάσκετ του 2015: «Είχα προσφορές από την Τουρκία, αλλά οι ομάδες τους αναπτύσσονται. Έχουμε μεγάλα μπάτζετ και πάντα κοιτούν τους καλύτερους παίκτες στην αγορά. Όσον αφορά το Ευρωμπάσκετ, περιμένω πως θα είναι μία πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Η Σερβία έχει πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε πολύ καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Θα είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει την διοργάνωση».

Σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Πάντα έχουμε τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες και θα μας πληγώσει αν δούμε άλλους να τα πηγαίνουν καλύτερα από ό,τι εμείς».

Παράλληλα, οΒασίλης Σπανούλης στάθηκε στο ματς επίδειξης που έγινε στο Βελιγράδι: 
«Ήταν πολύ ωραίο που παίξαμε μπροστά στους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα. Δεν περίμενα τόση υποστήριξη κι ενθουσιάστηκα. Ο Ολυμπιακός ο Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφοποιημένοι. Είναι πάντα ωραίο να έρχεσαι στο Βελιγράδι και να παίζεις μπροστά σε αυτό το φανταστικό κοινό».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: