moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Ραντλ

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Ραντλ

«Ερυθρόλευκες» ματιές σε Ραντλ
Στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και καθημερινά προτείνονται από γραφεία μάνατζερ πολλοί παίκτες. Ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό τα μεταγραφικά θέματα λόγω της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην χώρα, «παγώνουν» μέχρι νεοτέρας.

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκε είναι και ο πρώην άσος της Μακάμπι, Μπράιν Ραντλ. Ο Αμερικανός ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «4», έμεινε ελεύθερος από την «ομάδα του λαού» καθώς δεν ανανεώθηκε η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Έτσι, ο ατζέντης του τον πρότεινε σε ομάδες και μία από αυτές ήταν και ο Ολυμπιακός.
 Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν διακριτικά την περίπτωσή του, αλλά δεν μπορούμε να θεωρήσουμε και κάτι δεδομένο ακόμα.
Εξάλλου, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα κοιτάξουν και το θέμα του Μπρεντ Πέτγουεϊ ο οποίος έμεινε ελεύθερος.Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει προβλήματα τραυματισμών με τους Πειραιώτες να του έχουν τονίσει και στο παρελθόν να μπει στο χειρουργείο ώστε να κάνει επέμβαση, με τον ίδιο να μην δείχνει διάθεση να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο.

Με τα παραπάνω δεδομένα ίσως το όνομα του Ραντλ να «παίξει» τις επόμενες ημέρες για την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού. Ο 30χρονος Αμερικανός (2,03 μ.) την περσινή περίοδο με την Μακάμπι στην Ευρωλίγκα, πέτυχε 12 πόντους μέσο όρο και μάζεψε 5,6 ριμπάουντ. Είναι παίκτης «λαχείο» και σίγουρα θα κινηθούν και αρκετές ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: