moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού το Μ.Σάββατο

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού το Μ.Σάββατο


Όλα… ρολόι στον Ολυμπιακό
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού το Μ.Σάββατο. Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του Βίτορ Περέιρα προπονήθηκαν κανονικά σε φουλ ρυθμούς, στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Για δεύτερη σερί μέρα ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είχε στην διάθεσή του τον Μπάλαζ Μέγερι, που έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ μοναδικοί απόντες ήταν οι γνωστοί τραυματίες.
 Συγκεκριμένα, οι Κώστας Μήτρογλου, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Τζίμι Ντουρμάζ έκαναν ατομικό (αερόβιο και με μπάλα) στο γήπεδο, ενώ ο Στρέζος έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Τέλος, ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε για ακόμη μία μέρα πρόγραμμα αποκατάστασης.
Όσον αφορά το μενού της προπόνησης, περιελάμβανε κατά κύριο λόγο «μονομαχίες» -με έμφαση στην κατοχή – και δίτερμα σε μικρό χώρο.
Πλέον, η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί την Κυριακή του Πάσχα, με τους παίκτες να επιστρέφουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς από την Δευτέρα στις 16.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: