moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Παυλίδης: «Προτιμώ να υπάρχει πίεση από τον κόσμο μας»

Παυλίδης: «Προτιμώ να υπάρχει πίεση από τον κόσμο μας»

Παυλίδης: «Προτιμώ να υπάρχει πίεση από τον κόσμο μας»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης,  με συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» στο πλαίσιο της φωτογράφησης της ομάδας με αφορμή το Final 4 της Ευρωλίγκας δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Αυτή η ομάδα έχει μια συνέχεια και μια συνέπεια.
 Είχαμε βάλει στόχο από την αρχή της χρονιάς την είσοδό μας στο Φάιναλ Φορ και το πρωτάθλημα Ελλάδας. 
Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, αλλά δε σταματάμε εδώ. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Είναι ένα αρκετά ισορροπημένο Φάιναλ Φορ, με τέσσερις πολύ καλές ομάδες, που έχουν μικρές διαφορές. 
Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, η Σαμπαντέλ της εμπειρίας. 
Η Κίνεφ και η Ουίπεστ έχουν παίκτριες με ενθουσιασμό και πολλές διεθνείς, οπότε η κάθε ομάδα παρουσιάζει ένα διαφορετικό όπλο, το οποίο θα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια των αγώνων». 
Σημαντικό ρόλο για την ομάδα του Πειραιά θα παίξει ο παλμός και ο ρυθμός από τον κόσμο, με τη δύναμη της έδρας να κρίνεται καθοριστική:
«Σε τέτοιους αγώνες, όταν δεν έχει μία ομάδα την εμπειρία και παίζει εντός έδρας και μπροστά στον κόσμο της, πρέπει να είναι πολύ προσεχτική. 
 Προτιμώ να υπάρχει πίεση από τον κόσμο μας, παίζοντας σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, ώστε να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και το άγχος, παρά να παίζουμε σε άδειες κερκίδες. 
Για μένα είναι φανταστικό το γεγονός ότι το Final 4 της Ευρωλίγκα θα γίνει στον Πειραιά και ευελπιστώ το κολυμβητήριο να είναι γεμάτο. 
Εμείς προσπαθούμε να προσαρμόσουμε την ψυχολογία μας, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Δε θα αποτελεί για παράδειγμα δικαιολογία, αν δε πάμε αγωνιστικά καλά, η πίεση του κόσμου».

Διαμαντοπούλου: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία»

Στο πλαίσιο της ίδιας φωτογράφησης η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Χρυσή Διαμαντουπούλου δήλωσε: 
«Είμαστε σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα, βρισκόμαστε πραγματικά στην τελική ευθεία. 
Από χρόνο σε χρόνο οι ομάδες αλλάζουν, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Δεν έχουμε παίξει φέτος μαζί τους, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ένα σύνολο που δεν μπορείς να υποτιμήσεις. Πιστεύω μια ρωσική ομάδα είναι πάντα επικίνδυνη και δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: